RESOLUCIÓ ENS/521/2018, de 16 de març, de publicitat dels centres que durant el curs 2017-2018 imparteixen el curs de formació específic per a l'accés a cicles de grau mitjà i de grau superior i el curs de preparació per a la incorporació als cicles de grau superior.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

D'acord amb el punt 19 de la Resolució ENS/1245/2012, de 13 de juny, per la qual s'organitza el curs de formació específic per a l'accés als cicles de grau mitjà i el curs de formació específic per a l'accés als cicles de grau superior, correspon al Departament d'Ensenyament fer públics els centres que imparteixen aquests cursos.

Així mateix, el punt 22 d'aquesta Resolució estableix un règim transitori per continuar impartint el curs de preparació de la prova d'accés als cicles formatius de grau superior adreçat a aquells centres privats de formació professional que ja el tenien autoritzat.

La Resolució ENS/1626/2016, de 28 de juny, de modificació de la Resolució ENS/1245/2012, de 13 de juny, per la qual s'organitza el curs de formació específic per a l'accés als cicles de grau mitjà i el curs de formació específic per a l'accés als cicles de grau superior, ha substituït la denominació de “curs de formació específic per a l'accés als cicles de grau superior” per la nova denominació de “curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior”.

Per tant,

Resolc:

-1 Fer pública, l'endemà de la seva publicació al DOGC, a la pàgina web del Departament d'Ensenyament (ensenyament.gencat.cat), al portal de centres del Departament (...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR