RESOLUCIÓ ENS/792/2018, de 13 d'abril, per la qual es determinen el calendari i les condicions de la preinscripció, per al curs 2018-2019, als ensenyaments del Pla pilot d'itineraris formatius específics (IFE) per a alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat lleu o moderada.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

L'Acord GOV/120/2016, de 30 d'agost, crea el Pla pilot experimental d'itineraris formatius específics (IFE) per a alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat intel·lectual lleu o moderada.

El Pla preveu la implantació progressiva de grups escolars i que l'admissió d'alumnes als IFE es regeix pel règim general vigent per alumnes amb necessitats educatives específiques.

En conseqüència, atès que es tracta d'un Pla pilot experimental amb un nombre limitat de places, cal establir les especificitats del procediment d'accés, per al curs 2018-2019.

Per aquest motiu,

Resolc:

-1 Establir el calendari i les condicions de preinscripció i matriculació als itineraris formatius específics, per al curs 2018-2019, que es detallen a l'annex.

-2 La relació de centres educatius que imparteixen itineraris formatius específics el curs 2018-2019, així com els perfils dels itineraris que s'ofereixen, es podrà consultar a la pàgina web del Departament d'Ensenyament a partir de la data prevista al calendari d'aquest procediment.

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant el superior jeràrquic de l'òrgan que dicta aquest acte, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen l'article 76 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 13 d'abril de 2018

Martí Barberà i Montserrat

Director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa

Annex

  1. Participants en el procés i requisits

    Poden participar en el procés les persones interessades que compleixin tots els requisits següents:

    1. Alumnes amb necessitats educatives especials associades a discapacitat intel·lectual lleu o moderada, inclosos els alumnes amb trastorn de l'espectre autista (TEA), que disposin de l'informe emès per l'equip d'assessorament i orientació psicopedagògic (EAP) a què es refereix el punt 4.1 d'aquest annex.

    2. Alumnes d'entre 16 i 20 anys d'edat durant l'any natural d'inici de l'oferta, que compleixin com a màxim 21 anys d'edat durant l'any 2018.

  2. Presentació de sol·licituds

    2.1 La sol·licitud de preinscripció es formalitza mitjançant el formulari disponible a la pàgina web del Departament d'Ensenyament. Només es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR