RESOLUCIÓ EXI/267/2018, de 13 de febrer, per la qual es dona publicitat al veredicte emès pel jurat del Premi ICIP Constructors de Pau 2017.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
Rango de LeyResolució

En data 21 de febrer de 2017, la Junta de Govern de l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) va acordar convocar la setena edició del Premi ICIP Constructors de Pau per a l'any 2017 (DOGC núm. 7351, de 18.4.2017).

D'acord amb les bases reguladores sisena i setena, el 19 de setembre de 2017 es va reunir el jurat del Premi i va emetre veredicte.

D'acord amb la base reguladora sisena, el premi s'atorga en funció dels mèrits, la implicació prolongada i el compromís ferm, la pertinència i rellevància intrínseca de les actuacions realitzades, la repercussió i influència de les actuacions o trajectòria en l'àmbit de la construcció i el foment de la pau, en l'esfera internacional, nacional o local.

Després de valorar les diverses candidatures presentades, el jurat va decidir atorgar el Premi ICIP Constructors de Pau 2017 a Arcadi Oliveres i Boadella.

Per tot això,

Resolc:

Donar publicitat al veredicte emès pel jurat, que ha acordat concedir a Arcadi Oliveres i Boadella el Premi ICIP Constructors de Pau 2017, dotat econòmicament de quatre mil euros (4.000 €) i d'una escultura, creada pel Premi Nobel de la Pau Adolfo Pérez Esquivel, anomenada Porta del sol.

Contra l'acord de la Junta de Govern, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictat en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR