RESOLUCIÓ GAH/1111/2017, de 19 de maig, de distribució a Aran i a les comarques de Catalunya de la participació en els ingressos de la Generalitat integrada en el Fons de cooperació local de Catalunya, any 2017.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyResolució

L'article 43 de la Llei 4/2017, del 28 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2017, estableix els diferents conceptes que integren el Fons de cooperació local de Catalunya (FCLC), dels quals 38.165.521,86 euros consignats a l'aplicació pressupostària GO03D/460.0002/711 del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge s'han de distribuir entre les comarques de Catalunya.

Així mateix, l'article 46 de la Llei determina que correspon a Aran un percentatge de participació de l'1,86% de l'aplicació pressupostària, i que la resta s'ha de distribuir entre les comarques de Catalunya, d'acord amb els criteris de població i de solidaritat interterritorial que estableixen els apartats a) i b).

L'apartat 1 de l'article 48 de la Llei disposa que el lliurament de les participacions que integren el Fons resta condicionat al fet que els ens locals destinataris compleixin adequadament l'obligació de trametre, d'acord amb la legislació sectorial, els pressupostos, les liquidacions pressupostàries anuals i els qüestionaris estadístics homogeneïtzats d'aquestes dades al Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, així com els seus comptes anuals a la Sindicatura de Comptes.

L'apartat 2 de l'article 48 determina que els ens locals que el 15 d'octubre de 2017 no hagin complert el que estableix l'apartat 1 perden el dret a rebre el Fons de cooperació local de l'any 2017.

Per tot el que s'ha exposat, i prenent com a base les dades de població corresponents al padró de 2015,

Resolc:

—1 Distribuir l'import de 38.165.521,86 euros, en concepte de participació en els ingressos de la Generalitat, a Aran i a les comarques de Catalunya, amb càrrec a la partida pressupostària GO03D/460.0002/711, del pressupost del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, d'acord amb el que consta en l'annex.

—2 Condicionar el pagament de les participacions al compliment de les obligacions establertes a l'article 48 de la Llei 4/2017, del 28 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2017.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, el Consell General d'Aran i els consells comarcals poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la data de publicació en el D iari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR