RESOLUCIÓ GAH/1437/2017, de 15 de juny, per la qual es dona publicitat a la dissolució de la Mancomunitat Comarcal del Ripollès.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyResolució

En data 13 de juny de 2016, l'Assemblea General de la Mancomunitat Comarcal del Ripollès va aprovar la dissolució de la Mancomunitat, la qual ha estat ratificada pels plens dels ajuntaments de Campdevànol, les Llosses, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Vallfogona de Ripollès i Vidrà.

La Direcció General d'Administració Local ha emès un informe favorable sobre la dissolució esmentada, d'acord amb l'article 121 del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

De conformitat amb el que determina l'article 50 del Decret 244/2007, de 6 de novembre, pel qual es regula la constitució i la demarcació territorial dels municipis, de les entitats municipals descentralitzades i de les mancomunitats de Catalunya,

Resolc:

Donar publicitat a la dissolució de la Mancomunitat Comarcal del Ripollès...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR