RESOLUCIÓ GAH/305/2017, de 20 de febrer, per la qual s'atorguen, per a l'any 2015, les subvencions a treballs de recerca sobre Administració pública de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyResolució

Antecedents

–1 En data 1 de desembre de 2015 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) núm. 7009, la Resolució GRI/2734/2015, de 20 de novembre, per la qual s'aproven les bases per a la concessió de subvencions a treballs de recerca sobre Administració pública, i s'aprova la convocatòria per a l'any 2015.

–2 El 6 de maig de 2016 es va publicar al DOGC la Resolució GAH/1139/2016, de 2 de maig, per la qual es modifica la composició de la Comissió Tècnica de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya establerta en la base 9.1 de la convocatòria per a la concessió de subvencions a treballs de recerca sobre Administració pública, i s'aprova la convocatòria per a l'any 2015 (DOGC núm. 7115, de 6.5.2016), de tal manera que es permet que el director de l'Escola pugui delegar la presidència de la Comissió Tècnica de Selecció prevista en la convocatòria. En data 9 de maig de 2016 el director de l'Escola va dictar una resolució en la qual delega la presidència de la Comissió en la senyora Eulàlia Pla, amb la finalitat de garantir-ne el correcte funcionament.

–3 Transcorregut el tràmit de presentació de sol·licituds i d'esmenes, el 10 de maig de 2016 es va constituir la Comissió Tècnica de Selecció, de conformitat amb la base 9 de l'annex de la convocatòria esmentada, la qual va valorar els projectes de recerca presentats (en aquesta fase s'atorguen un màxim de 50 punts a cada projecte) i va proposar una llista de 12 projectes per tal que passin a la segona fase d'avaluació prevista. La Comissió va acordar que, atès que d'acord amb les bases no han de ser objecte de subvenció els projectes que tinguin menys de 65 punts, no passaran a la segona fase els projectes que tinguin una puntuació inferior a la meitat d'aquesta puntuació, és a dir 32,5 punts (annex 1). La Comissió també va acordar proposar la inadmissió d'un projecte perquè no va acreditar una activitat continuada de recerca, tal com estableix el punt 2 de les bases de la convocatòria (annex 5).

–4 Els 12 projectes seleccionats en la primera fase van ser avaluats per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), mitjançant persones expertes, d'acord amb el seu reglament d'avaluació. En aquesta fase s'atorguen com a màxim 50 punts (annex 2).

–5 El dia 1 de setembre de 2016 es va fer pública la proposta de resolució provisional de 25 de juliol de 2016 per la qual s'atorguen, per a l'any 2015, les subvencions a treballs de recerca sobre Administració pública de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

–6 En data 27 de setembre es va publicar la resolució per la qual es fa pública una sol·licitud inadmesa en el marc de la convocatòria de subvencions a treballs de recerca sobre Administració pública de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya per a l'any 2015.

–7 En el termini establert tots els adjudicataris han presentat a l'AGAUR la documentació requerida per a l'acceptació de la subvenció.

Fonaments de dret

La base 13.1 de la convocatòria estableix que la resolució de la convocatòria correspon a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR