RESOLUCIÓ INT/268/2018, de 14 de febrer, per la qual es dona publicitat a un encàrrec de gestió entre el Departament d'Interior i el Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès (Resolució de 14 de febrer, publicada al BOE núm. 48, de 23 de febrer).

SecciónDisposicions Generals
EmisorMinisteris del Govern de L'Estat
Rango de LeyResolució

En data 10 de gener de 2018 es va signar l'encàrrec de gestió entre el Departament d'Interior i el Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès mitjançant el qual la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Interior, encarrega al Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès la preparació física dels components del GEI i la realització de les proves físiques en les diferents convocatòries de processos selectius de provisió de llocs de treball de la Direcció General de la Policia.

Atès el que disposen l'article 11.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i l'article 10.3 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, se n'ha de donar la publicitat corresponent.

Per tant,

Resolc:

Donar publicitat a l'encàrrec de gestió entre el Departament d'Interior i el Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès que es transcriu a l'annex d'aquesta Resolució.

Barcelona, 14 de febrer de 2018

Secretaria General d'Interior

P. d. (Ordre INT/1074/2017, de 7 de novembre; BOE núm. 271, de 8.11.2017, i DOGC núm. 7492, de 10.11.2017)

Juan Antonio Puigserver Martínez

Secretari general tècnic del Ministeri de l'Interior

(Reial decret 965/2017, de 3 de novembre; BOE núm. 268, de 4.11.2017)

Annex

Encàrrec de gestió entre el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya i el Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès per a la preparació física dels components del GEI i per a la realització de les proves físiques en les diferents convocatòries de processos selectius de provisió de llocs de treball de la Direcció General de la Policia

Reunits

D'una banda, el senyor Juan Antonio Puigserver Martínez, secretari general tècnic del Ministeri de l'Interior, que actua en nom i representació de la Secretaria General d'Interior en virtut del Reial decret 965/2017, de 3 de novembre (BOE núm. 268, de 4.11.2017) i que està facultat per signar en virtut de la delegació efectuada per l'Ordre INT/1074/2017, de 7 de novembre (BOE núm. 271 i DOGC núm. 7492).

De l'altra, el senyor Ramon Terrassa i Cusí, director del Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès (d'ara endavant, CAR), que ha estat nomenat per l'Acord del Govern GOV/16/2016, de 23 de febrer (DOGC núm. 7066, de 25.2.2016).

Exposen

  1. És la voluntat del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya realitzar la preparació física dels components del Grup Especial d'Intervenció (GEI) i les proves físiques en les diferents convocatòries de processos selectius de provisió de llocs de treball de la Direcció General de la Policia per a l'any 2018.

  2. El CAR és una entitat de dret públic que subjecta la seva activitat al dret privat, que es regula per la normativa reguladora de les entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya, i gaudeix d'autonomia en la seva organització i de capacitat jurídica plena per al compliment de les seves finalitats. Li correspon realitzar tota mena d'actuacions d'administració, gestió i disposició relacionades amb l'alt rendiment esportiu i amb l'esport en general i, a aquests efectes, gestionar instal·lacions i equipaments, directament o indirectament, i dur a terme activitats mercantils, inclosa la seva participació en societats mercantils, i també de serveis i altres relacionades o complementàries de les anteriors que consideri convenient per al compliment dels seus objectius, d'acord amb la regulació que estableix l'article 13 del Decret llei 4/2010, de 3 d'agost, de mesures de racionalització i simplificació de l'estructura del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

  3. El CAR disposa, doncs, de les instal·lacions necessàries per a la pràctica esportiva, així com de serveis complementaris, com ara un equip científic i humà, que permet donar un suport de qualitat als...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR