RESOLUCIÓ INT/761/2018, de 5 d'abril, per la qual es dona publicitat a la pròrroga de l'encàrrec de gestió entre l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior
Rango de LeyResolució

En data 12 de desembre de 2017 es va signar la pròrroga de l'encàrrec de gestió entre l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) i el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC), mitjançant el qual l'ISPC encarrega al CSUC el manteniment dels registres bibliogràfics integrats en el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

Ateses les previsions de l'article 10.3 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i de l'article 11.3.a) de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, se n'ha de donar la publicitat corresponent.

Per tant,

Resolc:

Donar publicitat a la pròrroga de l'encàrrec de gestió entre l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya que figura a l'annex d'aquesta Resolució.

Mollet del Vallès, 5 d'abril de 2018

Annabel Marcos i Vilar

Directora

Annex

Pròrroga de l'encàrrec de gestió entre l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya per al manteniment dels registres bibliogràfics integrats en el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya

Mollet del Vallès, 12 de desembre de 2017

Reunits

D'una banda, la senyora Annabel Marcos i Vilar, directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, amb seu a Mollet del Vallès, càrrec per al qual fou nomenada en virtut del Decret 210/2016, d'1 de març (DOGC núm. 7071, de 3.3.2016), d'acord amb les facultats que li són conferides per l'article 12.j) de la Llei 10/2007, del 30 de juliol.

De l'altra, el senyor Miquel Huguet i Vilella, director d'Administració i Finances del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya, amb seu a Barcelona, en virtut de la Resolució de delegació de competències de 18 de febrer de 2014 (DOGC núm. 6571, de 27.2.2014) efectuada pel director general del CSUC.

En nom de les institucions que representen i reconeixent-se amb capacitat legal suficient per formalitzar aquesta pròrroga d'encàrrec.

Manifesten

  1. En data 24 de novembre de 2014 es va signar l'encàrrec de gestió entre l'ISPC i el CSUC per a la integració dels registres bibliogràfics de la biblioteca de l'ISPC al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (en endavant, CCUC), amb la finalitat de millorar la informació bibliogràfica a la comunitat universitària, especialment la relacionada amb el grau en seguretat, oferint una visibilitat més...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR