RESOLUCIÓ SLT/1106/2017, de 3 de maig, per la qual es fa públic l'encàrrec de gestió que fa el Departament de Salut a l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) per avaluar les convocatòries del Pla estratègic de recerca i innovació en salut (PERIS).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyResolució

En data 30 de desembre de 2016 es va signar l'encàrrec de gestió que fa el Departament de Salut a l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) per avaluar les convocatòries del Pla estratègic de recerca i innovació en salut (PERIS). El Pla estratègic de recerca i innovació en salut (PERIS) 2016-2020 defineix els objectius estratègics i les prioritats temàtiques, programes i accions instrumentals del Departament de Salut per a aquest període.

El desenvolupament del PERIS comporta l'elaboració de l'Ordre de bases reguladores per a la concessió de subvencions i les convocatòries corresponents.

Les activitats de l'AQuAS en aquest encàrrec de gestió s'han de centrar a portar a terme els processos d'avaluació i seguiment del PERIS 2016-2020. Això implica l'avaluació de la primera convocatòria de recerca.

Atès el que preveu l'article 10.3 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i l'article 11.3.a) de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, s'hi ha de donar la publicitat corresponent.

D'acord amb el que preveu l'article 14 de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern,

Resolc:

Donar publicitat a l'encàrrec de gestió que fa el Departament de Salut a l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), que es publica annex a aquesta Resolució.

Barcelona, 3 de maig de 2017

Antoni Comín i Oliveres

Conseller de Salut

Annex

Encàrrec de gestió que formalitza el Departament de Salut amb l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS)

Barcelona, 30 de desembre de 2016

Reunits:

D'una banda, el senyor Xavier Rodríguez i Guasch, director de Serveis.

I, de l'altra, el senyor Antoni Dedeu i Baraldés, director de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (d'ara endavant, AQuAS).

Actuen:

El primer, en representació del Departament de Salut, en virtut de l'autorització de signatura del conseller de Salut de data 16 de desembre de 2016.

El segon, en nom i representació de l'AQuAS, amb CIF Q0801969G i domicili a Barcelona (08005), al carrer de Roc Boronat, 81-95, 2a planta, en virtut del nomenament atorgat per l'Acord del Govern GOV/7/2016, de 2 de febrer (DOGC núm. 7052, de 4.2.2016), amb poders suficients segons consta en escriptura de poders atorgada davant del notari Jesús Julián Fuentes Martínez, del Col·legi de Notaris de Catalunya, amb residència a Barcelona, en data 4 de maig de 2016, amb número de protocol 991 i d'acord amb l'article 11.2.j) dels Estatuts de l'AQuAS, aprovats pel Decret 97/2013, de 5 de febrer (DOGC núm. 6310, de 7.2.2013).

Ambdues parts es reconeixen la capacitat necessària per formalitzar aquest encàrrec de gestió.

Manifesten:

Primer

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya determina les polítiques sanitàries aplicables al sistema de salut català i té competències en relació amb la direcció i coordinació del disseny...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR