RESOLUCIÓ SLT/2119/2018, de 10 de setembre, per la qual es fa públic l'encàrrec de gestió que formalitza l'Institut Català de la Salut (ICS) al Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), per al subministrament de roba de fabricació especial per als centres de l'Institut Català de la Salut per a l'any 2018.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyResolució

En data 29 de desembre de 2017 es va signar l'encàrrec de gestió que formalitzava l'Institut Català de la Salut (ICS) al Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), per al subministrament de roba de fabricació especial per als centres de l'Institut Català de la Salut per a l'any 2018.

D'acord amb el que estableix l'article 11.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i l'article 10.3 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

Donar publicitat a l'encàrrec de gestió que formalitza l'Institut Català de la Salut (ICS) amb el Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), per al subministrament de roba de fabricació especial per als centres de l'ICS per a l'any 2018, que es detalla en l'annex d'aquesta Resolució.

Barcelona, 10 de setembre de 2018

Josep Maria Argimon i Pallàs

Director gerent

Encàrrec de gestió que formalitza l'Institut Català de la Salut al Centre d'Iniciatives per a la Reinserció, per al subministrament de roba de fabricació especial per als centres de l'Institut Català de la Salut per a l'any 2018

Barcelona, 29 de desembre de 2017

Reunits

D'una part, la senyora Candela Calle i Rodríguez, directora gerent de l'Institut Català de la Salut (en endavant “ICS”), en ús de les facultats que li són conferides per la Llei 8/2007, de 30 de juliol, de l'Institut Català de la Salut, i el Decret 13/2009, de 3 de febrer, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Institut Català de la Salut, les quals exerceix en virtut del seu nomenament mitjançant Acord de Govern de la Generalitat de Catalunya 35/2016, de 15 de març.

I de l'altra, el senyor Juan Jose Torres López, en nom i representació del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (en endavant “CIRE”), en virtut del nomenament atorgat en l'Acord de Govern GOV/20/2016, de 23 de febrer i d'acord amb les funcions que li atribueix l'article 9 de la Llei 23/2009, de 23 de desembre, del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció.

Ambdues parts es reconeixen la capacitat necessària per a formalitzar aquest encàrrec.

Manifesten

Primer

L'ICS és una empresa pública creada a l'empara de la Llei 8/2007, de 8 de juliol, que té com a finalitat la prestació dels serveis sanitaris públics preventius, assistencials, diagnòstics, terapèutics, rehabilitadors, pal·liatius de cures i de promoció y manteniment de la salut destinats als ciutadans de conformitat amb el catàleg de prestacions del Sistema Nacional de Salut i la cartera de serveis aprovada per el Govern de la Generalitat.

Segon

El CIRE, d'acord amb el que estableix la Llei 23/2009, del 23 de desembre (DOGC núm. 5536, de 30.12.2009) és una empresa pública adscrita al Departament de Justícia, que té naturalesa d'entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia, sotmesa a la Generalitat, l'actuació de la qual s'ajusta al dret privat excepte en els supòsits i les matèries expressament especificats en aquesta Llei. De conformitat amb allò que s'estableix a l'art. 2.1, té com a objectiu facilitar la reinserció sociolaboral dels interns en centres penitenciaris i educatius de Catalunya, mitjançant la creació, l'aplicació i el desenvolupament de programes formatius i educatius, la creació de llocs de treball adaptats a les necessitats d'aquestes persones i altres actuacions encaminades a aconseguir-ne la reinserció

Tercer

L'ICS, per l'acompliment dels seus fins i el desenvolupament de les seves funcions, requereix determinades activitats auxiliars, entre elles, el subministrament de roba per als seus centres assistencials.

Quart

El CIRE, d'acord amb el que estableix l'apartat segon de l'article 2 de la Llei 23/2009, de 23 de desembre, és mitjà propi i servei tècnic de l'Administració de la Generalitat, dels ens locals i del sector públic vinculat o dependent, i en conseqüència, resta obligat a executar, dins de l'àmbit de les funcions que determina aquesta Llei, els encàrrecs que aquests li formulin.

De conformitat amb el que estableix l'apartat tercer de l'esmentat article, les relacions del CIRE amb els departaments, els ens i les entitats dels quals és mitjà propi i servei tècnic tenen naturalesa instrumental i no contractual i s'estableixen per mitjà d'encàrrecs de gestió.

Cinquè

L'article 4.1, lletra n) i l'article 24.6, del Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR