RESOLUCIÓ TES/1363/2018, de 14 de juny, per la qual es convoca el Premi Catalunya d'Ecodisseny per a l'any 2019 (ref. BDNS 404792).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyResolució

L'objectiu d'aquesta Resolució és l'aprovació de la convocatòria del Premi Catalunya d'Ecodisseny per a l'any 2019, tal com preveu l'Ordre TES/184/2014, de 6 de juny, per la qual es regula el Premi Catalunya d'Ecodisseny.

Atès el que disposen el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei general de subvencions,

Resolc:

—1 Objecte, àmbit i descripció de les categories

Es convoca el Premi Catalunya d'Ecodisseny 2019 en les categories següents:

  1. Categoria A: Producte. Producte en el mercat, dissenyat o fabricat a Catalunya, tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l'objectiu de minimitzar-ne l'impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.

  2. Categoria B: Producte en desenvolupament. Projecte d'un producte, no produït o comercialitzat (però en fase de prototip o pilot), dissenyat tenint en compte consideracions ambientals, amb l'objectiu de minimitzar-ne l'impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.

  3. Categoria D: Disseny jove. Producte o producte en desenvolupament que estigui desenvolupat per estudiants o titulats novells, tenint en compte consideracions ambientals en el seu procés de desenvolupament, amb l'objectiu de minimitzar-ne l'impacte sobre el medi al llarg de tot el seu cicle de vida.

    A efectes d'aquesta convocatòria, s'entén per producte qualsevol producte físic o servei.

    —2 Requisits de participació

    2.1 En funció de la categoria, poden optar al Premi les persones físiques o jurídiques que compleixin els requisits següents:

  4. Categoria A. La persona física o jurídica que dissenya o fabrica el producte, o dissenya o ofereix el servei, sempre que el dissenyador, el centre de fabricació o l'empresa estiguin ubicats o tinguin el domicili o la seu social a Catalunya.

  5. Categoria B. La persona física o jurídica que impulsa el desenvolupament d'un projecte de producte o el seu dissenyador, sempre que tinguin el domicili o la seu social a Catalunya.

  6. Categoria D. Qualsevol persona física que estigui cursant o hagi finalitzat els estudis reglats de batxillerat, cicle formatiu o universitaris a Catalunya. En el cas dels titulats, podran participar-hi els qui hagin finalitzat els estudis a Catalunya, amb una data no anterior a l'1 d'octubre de 2016.

    2.2 Una mateixa persona física o jurídica pot presentar més d'una sol·licitud a una mateixa categoria o a categories diferents. Una mateixa sol·licitud no es pot presentar a més d'una categoria.

    2.3 Cada sol·licitud té un únic representant, el qual serà la persona física o jurídica que l'hagi presentat. El representant és qui rep totes les notificacions relatives al Premi, així com la dotació econòmica, el trofeu i el diploma en el cas de sortir premiada la sol·licitud. El representant, si s'escau, pot esmentar en el formulari de presentació de la sol·licitud altres persones o entitats que hi hagin participat.

    2.4 No poden optar al Premi els productes o productes en desenvolupament que estiguin en alguna de les situacions següents:

  7. Que hagin estat presentats en edicions anteriors del Premi Disseny per al Reciclatge o del Premi Catalunya d'Ecodisseny, tret que es presenti un redisseny i/o millora prou substancial que en faci necessària una nova valoració.

  8. Que es presentin simultàniament a més d'una de les categories convocades, sota el mateix enfocament o un altre de diferent.

  9. Que el seu valor principal sigui l'artístic (obres d'art).

  10. Que siguin edificis o altres elements arquitectònics complexos.

  11. Que siguin articles únics que no permetin la seva producció en sèrie.

  12. Que la sol·licitud hagi comptat amb la participació activa d'un membre del jurat com a dissenyador, com a empresa fabricant o distribuïdora del producte, o com a impulsor d'una estratègia.

    2.5 La...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR