RESOLUCIÓ TES/730/2018, de 12 d'abril, per la qual s'aprova la convocatòria per a l'any 2018 del Programa voluntari de compensació d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyResolució

El Programa voluntari de compensació d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle, aprovat per l'Acord GOV/123/2015, de 28 de juliol (DOGC núm. 6924, de 30.7.2015), preveu un mecanisme que permet compensar a les organitzacions l'emissió de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH) gràcies a la implementació de determinats projectes en altres organitzacions. El Programa estableix, entre d'altres, les característiques que han de complir els projectes de reducció de GEH, els possibles promotors, i l'esquema general de funcionament.

El punt 9.1.1 del Programa preveu que l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) publica periòdicament una convocatòria on s'estableixen el termini per a la presentació de projectes; els tipus de projectes que es poden presentar; els criteris de selecció i de valoració; el nombre màxim de tones de GEH que poden reduir els projectes en el període de la convocatòria, i el preu dels crèdits de GEH generats.

En conseqüència, d'acord amb el punt 9.1.1 del Programa voluntari de compensació d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle,

Resolc:

—1 Aprovar la convocatòria del Programa voluntari de compensació d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle per a l'any 2018, que consta en l'annex.

—2 Donar publicitat a aquesta Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya , al tauler electrònic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i al web de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic .

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs d'alçada davant del/de la director/a general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que disposen l'article 76 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 12 d'abril de 2018

Salvador Samitier i Martí

Cap de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic

Annex

  1. Projectes

    Es poden presentar a aquesta convocatòria tots els projectes que compleixin les característiques previstes al punt 2 del Programa voluntari de compensació d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle, aprovat per l'Acord GOV/123/2015, de 28 de juliol (en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR