RESOLUCIÓ TSF/1444/2017, de 9 de juny, per la qual s'obre la convocatòria de les subvencions per a la realització d'accions d'orientació i acompanyament a la inserció per a l'any 2017 (ref. BDNS 352045).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Afers Socials i Famílies
Rango de LeyResolució

En data 15 de novembre de 2016 s'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Ordre TSF/301/2016, de 4 de novembre per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització d'accions d'orientació i acompanyament a la inserció.

Atesa la situació econòmica actual, el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya considera necessari posar a disposició de les persones demandants d'ocupació el servei d'orientació implementat en la seva xarxa d'orientació per a l'ocupació, dut a terme en col·laboració amb entitats privades especialitzades a les comarques amb els índex d'atur registrat més elevats. Aquest servei d'orientació inclou, d'una banda, accions d'orientació i d'informació professional articulades de forma personalitzada en itineraris d'inserció, i d'altra, actuacions de prospecció del mercat de treball, amb l'objectiu d'incrementar els recursos de les persones demandants d'ocupació per definir el seu objectiu professional, millorar el seu posicionament en el mercat de treball i la seva inserció laboral.

Mitjançant aquesta Resolució s'obre la convocatòria per a l'any 2017 per a la realització d'accions d'orientació professional i acompanyament a la inserció, adreçades a persones demandants d'ocupació no ocupades.

Vista la Llei 13/2015, de 9 de juliol, d'ordenació del sistema d'Ocupació i del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya;

Vista la Llei 4/2017, del 28 de març, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2017 i la Llei 5/2017, del 28 de març, de mesures fiscals, administratives i financeres i del sector públic i de creació i regulació dels impostos sobre grans establiments comercials, sobre estades en establiments turístics, sobre elements radio tòxics, sobre begudes ensucrades envasades i sobre emissions de diòxid de carboni;

Vist l'informe del Servei Jurídic i de la Intervenció Delegada, havent-ne informat prèviament al Consell de Direcció del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, i en ús de les facultats que em són conferides d'acord amb l'article 14 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Per tot això,

Resolc:

Article 1

Objecte

1.1 Obrir la convocatòria per a l'any 2017 de les subvencions previstes a l'Ordre TSF/301/2016, de 4 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització d'accions d'orientació i acompanyament a la inserció.

1.2 El procediment per a la concessió de les actuacions subvencionades és el de concurrència competitiva.

1.3 La gestió i el desenvolupament del programa es duran a terme tenint en compte les bases previstes a l'Ordre TSF/301/2016, de 4 de novembre.

Article 2

Entitats beneficiàries

En relació a la base 2 de l'annex 1 de l'Ordre TSF/301/2016, de 4 de novembre, podran ser entitats beneficiàries d'aquesta convocatòria les entitats privades amb personalitat jurídica pròpia, amb o sense ànim de lucre, constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya.

Article 3

Requisits per obtenir la condició d'entitat beneficiària

Els requisits per obtenir la condició d'entitat beneficiària estan recollits a la base 3 de l'annex 1 de l'Ordre TSF/301/2016,...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR