RESOLUCIÓ TSF/475/2018, de 14 de febrer, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord parcial de la Mesa de negociació del Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut (codi de conveni núm. 79100135012015).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Afers Socials i Famílies
Rango de LeyResolució

Vist el text de l'acta de la Mesa de negociació del Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut, subscrita per la part empresarial pels representants d'Unió Catalana d'Hospitals (La Unió), Consorci Associació Patronal Sanitària i Social (CAPSS), Associació Catalana d'Entitats de Salut (ACES) i per part de les organitzacions sindicals pels representants de Comissions Obreres (CCOO), Unió General de Treballadors (UGT), i Sindicat d'Infermeria (SATSE), en data 19 de desembre de 2017, i d'acord amb el que disposen l'article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors; l'article 2.1) del Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; el Decret 289/2016, de 30 d'agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i l'article 6 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

--1 Disposar la inscripció de l'Acord parcial esmentat en el Registre de convenis i acords col·lectius de treball de la Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, amb notificació a la Mesa de negociació.

--2 Disposar la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb el compliment previ dels tràmits pertinents.

Barcelona, 14 de febrer de 2018

Enric Vinaixa i Bonet

Director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball

Transcripció literal del text signat per les parts

Acta número 5, de la Mesa de negociació del segon Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut (DOGC núm. 6923, de 29/07/2015, codi de conveni núm. 79100135012015)

Acords

Primer

S'acorda la modificació de l'article 6.1 del Conveni col·lectiu, que quedarà redactat de la següent forma

6.1 La denúncia per a la revisió del conveni s'efectuarà per escrit i dins dels tres mesos anteriors a la data de seu venciment inicial o a la de qualsevol de les seves pròrrogues.

La ultra activitat del present conveni finalitzarà al cap de dos anys des de la seva denúncia. En cas de no haver arribat a un acord de conveni en dita data, les parts es comprometen a un procés de mediació davant l'Autoritat laboral i, en cas de desacord, als procediments de resolució extrajudicial de conflictes davant el TLC (o Organisme que el substitueixi en les seves funcions) a què fa referència l'AIC.

Segon

S'acorda la modificació de la Disposició addicional primera en el sentit de suprimir l'apartat 4, que s'incorpora l'article...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR