RESOLUCIÓ VEH/286/2017, de 14 de febrer, per la qual es dona publicitat a la Clàusula addicional de pròrroga, per al 2017, del Conveni d'encàrrec de gestió a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de la Vicepresidència, i d'Economia i Hisenda, per part del Consorci del Transport Públic de l'Àrea de Girona - Autoritat Territorial de la Mobilitat, per a la venda i recàrrega de títols de transport a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyResolució

En data 23 de desembre de 2016 s'ha signat la Clàusula addicional de pròrroga, per al 2017, del Conveni d'encàrrec de gestió a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de la Vicepresidència, i d'Economia i Hisenda, per part del Consorci del Transport Públic de l'Àrea de Girona-Autoritat Territorial de la Mobilitat, per a la venda i recàrrega de títols de transport a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona.

Ateses les previsions dels articles 10.3 i 112.2 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

Resolc:

Fer pública la Clàusula addicional de pròrroga, per al 2017, del Conveni d'encàrrec de gestió a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de la Vicepresidència, i d'Economia i Hisenda, per part del Consorci del Transport Públic de l'Àrea de Girona-Autoritat Territorial de la Mobilitat, per a la venda i recàrrega de títols de transport a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona i que es transcriu a l'annex d'aquesta Resolució.

Barcelona, 14 de febrer de 2017

Josep M. Jové i Lladó

Secretari general

Annex

Clàusula addicional de pròrroga, per al 2017, del Conveni d'encàrrec de gestió a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de la Vicepresidència, i d'Economia i Hisenda, per part del Consorci del Transport Públic de l'Àrea de Girona-Autoritat Territorial de la Mobilitat, per a la venda i recàrrega de títols de transport a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Generalitat a Girona

Girona, 23 de desembre de 2016

Reunits

D'una banda, el senyor Eudald Casadesús i Barceló, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, amb NIF S0811001G, en ús de les facultats previstes al punt 3, amb relació al punt 1.6 de la Resolució PRE/74/2013, de 21 de gener, de delegació de competències de la persona titular del Departament de la Presidència a favor de les persones titulars de la Secretaria General, de la Direcció de Serveis del Departament i de les delegacions territorials del Govern (DOGC núm. 6303, de 29.1.2013).

I de l'altra, el senyor Pere Pedrosa i Pierre, en qualitat de president del Consell d'Administració del Consorci del Transport Públic de l'àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat (ATMG), amb NIF S1700049H, creat en virtut de l'Acord CPT/73/2006, de 25 de juliol (DOGC núm. 4696)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR