DECRET 70/2006, d'11 d'abril, de pròrroga de les competències atribuïdes a diferents departaments de la Generalitat en matèria de funció pública.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET 70/2006, d'11 d'abril, de pròrroga de les competències atribuïdes a diferents departaments de la Generalitat en matèria de funció pública.

Mitjançant el Decret 101/2001, de 3 d'abril, es van atribuir a diferents departaments de la Generalitat competències en matèria de funció pública, a l'empara del que disposa l'article 36 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública.

D'acord amb l'article 4 del Decret esmentat l'atribució de competències es feia per un període de 5 anys, comptats a partir del dia de l'entrada en vigor del Decret, és a dir, el 18 d'abril de 2001.

Atès que es considera convenient prorrogar aquesta atribució competencial per un període de tres mesos, a proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es prorroga per tres mesos, comptats a partir de l'entrada en vigor d'aquest Decret, l'atribució de competències en matèria de funció pública efectuada als departaments d'Educació, Salut, Justícia i Medi Ambient mitjançant el Decret 101/2001, de 3 d'abril.

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 11 d'abril de 2006

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Joan Carretero...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR