DECRET 122/2003, de 13 de maig, de segona modificació del Decret 72/1995, de 7 de març, pel qual es creen els Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET 122/2003, de 13 de maig, de segona modificació del Decret 72/1995, de 7 de març, pel qual es creen els Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El Decret 72/1995, de 7 de març, modificat pel Decret 176/1998, de 8 de juliol, regula els Premis Nacionals de Cultura.

El Govern de la Generalitat de Catalunya, per Acord de 25 de juny de 2002, va declarar l'any 2003 com a Any del Disseny a Catalunya, amb l'objectiu de divulgar el valor del disseny en totes les seves manifestacions. En aquest marc, es considera oportú incloure entre els Premis Nacionals de Cultura un Premi Nacional de Disseny. D'altra banda, es modifica la denominació del Premi Nacional d'Arts Plàstiques, que passa a ser el Premi Nacional d'Arts Visuals.

A proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 1 del Decret 72/1995, de 7 de març, pel qual es creen els Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que passa a tenir la redacció següent:

"Article 1

"Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya

"Els Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya tenen les modalitats següents:

"Premi Nacional d'Arts Visuals: a l'aportació més rellevant dels o les professionals de les arts visuals.

"Premi Nacional de Periodisme: a l'aportació més rellevant dels o les professionals del periodisme en llengua catalana.

"Premi Nacional de Literatura: a l'autor o autora de la millor obra literària en català, en les diverses modalitats de creació, o a l'autor o autora de la millor traducció al català d'obres literàries en altres llengües.

"Premi Nacional de Teatre: a l'aportació més rellevant dels o les professionals del teatre.

"Premi Nacional de Dansa: a l'aportació més rellevant dels o les professionals de la dansa.

"Premi Nacional de Cinema i Audiovisual: a l'aportació més rellevant dels o les professionals del cinema i l'audiovisual en el camp de la ficció.

"Premi Nacional de Música: a l'aportació més rellevant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR