ORDRE EMO/77/2011, de 19 d'abril, per la qual es modifica l'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig, per la qual es regula el desenvolupament del subsistema de formació professional per a l'ocupació, en matèria de formació d'oferta adreçada prioritàriament a treballadors ocupats, i s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions publiques destinades al seu finançament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorServei D'Ocupació de Catalunya
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EMO/77/2011, de 19 d'abril, per la qual es modifica l'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig, per la qual es regula el desenvolupament del subsistema de formació professional per a l'ocupació, en matèria de formació d'oferta adreçada prioritàriament a treballadors ocupats, i s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions publiques destinades al seu finançament.

En data 21 de maig de 2008 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig, per la qual es regula el desenvolupament del subsistema de formació professional per a l'ocupació, en matèria de formació d'oferta adreçada prioritàriament a treballadors ocupats, i s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions publiques destinades al seu finançament.

Els articles 19 i 20 de l'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig, estableixen el procediment d'instrucció, tràmit d'audiència i proposta d'acord i, el procediment de concessió de subvencions respectivament dels plans de formació d'oferta adreçats prioritàriament a treballadors ocupats.

Per tal de simplificar els procediments administratius relatius a la concessió de les subvencions i alhora assolir una major celeritat es proposen una sèrie de modificacions de l'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig, per la qual es regula el desenvolupament del subsistema de formació professional per a l'ocupació, en matèria de formació d'oferta adreçada prioritàriament a treballadors ocupats, i s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions publiques destinades al seu finançament.

Atès l'Acord del Consell General del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, amb l'informe previ de l'Assessoria Jurídica, a proposta del Servei d'Ocupació de Catalunya, i en ús de les facultats que em són conferides,

Ordeno:

Article 1

Modificació de l'article 19 l'Ordre TRE/230/2008, de 6 de maig.

Es modifica l'article 19, que queda redactat de la manera següent:

“Article 19

Instrucció

19.1 Els resultats de la valoració del pla de formació i de la determinació de la quantia de la subvenció, com a conseqüència de l'establert en els articles anteriors, se sotmetran a informe d'aprovació del Comitè Executiu del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

19.2 Quan l'import de la subvenció inclòs en l'informe d'aprovació del Comitè Executiu del Consorci sigui inferior al que figura en la sol·licitud presentada, el director/a del Consorci...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR