ORDRE de 27 de novembre de 1995, per la qual es dóna publicitat a la convocatòria del concurs unitari per a la provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal vacants a les entitats locals de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

De conformitat amb el que estableixen l'article 99 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local; els articles 25 i 26 del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, sobre provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal, i els articles 13 i 14 de l'Ordre del Ministeri per a les Administracions Públiques de 10 d'agost de 1994,

Ordeno:

Es dóna publicitat a la convocatòria del concurs unitari, convocat per la Resolució de 6 de novembre de 1995 de la Direcció General de la Funció Pública del Ministeri per a les Administracions Públiques, per a la provisió dels llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal vacants a les entitats locals de Catalunya, que figuren en l'annex 1, de conformitat amb les bases comunes per les quals s'ha de regir el concurs, que es publiquen en l'apartat A, i els requisits del coneixement de la llengua catalana i els mèrits de determinació autonòmica de la comunitat autònoma de Catalunya que s'esmenten en l'apartat B.

Barcelona, 27 de novembre de 1995

Xavier Pomés i Abella Conseller de Governació

RESOLUCIÓ

de 6 de novembre de 1995, de la Direcció General de la Funció Pública del Ministeri per a les Administracions Públiques, per la qual s'efectua convocatòria de concurs unitari per a la provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal.

D'acord amb la regulació sobre convocatòria de concurs unitari continguda en l'article 99 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local; en els articles 25 i 26 del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, de provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal, i en els articles 13 i 14 de l'Ordre del Ministeri per a les Administracions Públiques de 10 d'agost de 1994;

D'acord igualment amb les normes aprovades per diverses comunitats autònomes sobre mèrits de determinació autonòmica i coneixement de la llengua pròpia;

La Direcció General de la Funció Pública del Ministeri per a les Administracions Públiques ha resolt efectuar la convocatòria de concurs unitari, corresponent a l'any 1995, per a la provisió de llocs de treball reservats a funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal, que s'haurà de regir per les bases següents:

A

- Bases comunes

-1 Llocs vacants Tenen la consideració de llocs vacants a efectes d'aquest concurs i, per tant, s'hi ofereixen (annex 1): Els llocs que van quedar vacants en el període comprès entre el 28 d'octubre de 1994 i el 10 de febrer de 1995 o que, estant vacants abans de la primera data, no van ser inclosos en el concurs convocat en aquesta. Els llocs vacants en períodes diferents, o que han de quedar vacants en els pròxims sis mesos a partir d'aquesta convocatòria, per jubilació del seu actual titular, les corporacions locals respectives dels quals han acordat incloure'ls en aquest concurs unitari d'acord amb el que preveu el paràgraf 2 de l'article 25 del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol. No s'ofereixen en canvi: Els llocs que estaven vacants abans del 28 d'octubre de 1994 i que van ser inclosos en el concurs extraordinari de 1994 convocat per la Resolució d'aquesta data. Atès que a 10 de febrer de 1995 (data límit donada a les corporacions locals per l'article 19 del Reial decret 1732/1994, de 29 de juliol, per enviar les bases de convocatòria del concurs següent, l'ordinari de 1995, a la respectiva comunitat autònoma) el concurs extraordinari de 1994 continuava en tràmit, les corporacions locals no podien oferir aquests llocs en el concurs ordinari de 1995, ja que això hauria suposat l'oferiment d'aquests llocs en ambdós concursos simultàniament, la qual cosa hauria fet impossible la resolució d'ambdós concursos. Atès que les corporacions locals no van disposar de la possibilitat legal d'establir bases i mèrits específics per a la provisió d'aquests llocs en el concurs ordinari de 1995, no és possible incloure'ls amb caràcter obligatori en aquest concurs unitari de 1995 ja que això suposaria privar a les corporacions locals de la possibilitat d'establir bases específiques per a la provisió dels seus llocs d'habilitats mitjançant concurs. Els llocs que van quedar vacants després del dia 10 de febrer de 1995, data límit per trametre a les comunitats autònomes les convocatòries del concurs ordinari de 1995, amb la qual s'acaba l'obligatorietat d'oferir les vacants en el concurs esmentat, i només és obligatori oferir-les en el concurs ordinari següent, és a dir, en el concurs de 1996.

-2 Participació

1) Els funcionaris amb habilitació de caràcter estatal que pertanyin a les subescales a què es refereix l'article 20 del Reial decret 1174/1987, de 18 de setembre, només podran concursar als llocs que, segons la seva classificació, corresponguin a les subescales i categories a les quals pertanyin. També hi podran participar els funcionaris no integrats en les subescales i categories esmentades, pertanyents als extingits cossos nacionals de secretaris, interventors i dipositaris d'Administració local a què es refereix la disposició transitòria 1.1, del Reial decret 1174/1987, de 18 de setembre, en els termes següents: Els secretaris de primera, a llocs reservats a la subescala de secretaria, categoria superior. Els secretaris de segona, a llocs reservats a la subescala de secretaria, categoria d'entrada. Els secretaris de tercera, a llocs reservats a la subescala de secretaria-intervenció. Els secretaris d'ajuntaments "a extingir", a secretaries d'ajuntaments amb població que no excedeixi els 2.000 habitants. Els interventors, a llocs reservats a la subescala d'intervenció-tresoreria, categoria superior, però únicament a llocs d'intervenció. Els dipositaris, a llocs reservats a la subescala d'intervenció-tresoreria, però únicament a llocs de tresoreria.

2) Els funcionaris amb nomenament provisional i els que es trobin en expectativa de nomenament estan obligats a sol·licitar la totalitat de llocs oferts en la seva subescala i categoria. També ho estan els que es trobin en qualsevol de les circumstàncies a què es refereix l'article 53.2 del Reial decret 1174/1987, de 18 de setembre, els que haguessin cessat en la situació de serveis especials i no tinguessin reserva de plaça i els que hagin promocionat a la categoria superior en els termes que assenyala l'article 24.2 del mateix Reial decret.

3) No podran concursar:

  1. Els funcionaris inhabilitats i els suspesos en virtut de sentència o resolució administrativa fermes, si no hagués transcorregut el temps assenyalat en aquestes.

  2. Els funcionaris destituïts a què es refereix l'article 148.5 del text refós de les disposicions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR