DECRET 286/2007, de 24 de desembre, pel qual es declara d'utilitat pública i d'execució urgent la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Sant Martí de Riucorb.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

286/2007, de 24 de desembre, pel qual es declara d'utilitat pública i d'execució urgent la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Sant Martí de Riucorb.

Les persones agricultores afectades per la posada en regadiu de la zona que comprèn el canal Segarra-Garrigues, tenint en compte les acusades característiques de gravetat que ofereix la dispersió parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Sant Martí de Riucorb, han presentat sol·licitud de concentració al Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, la qual cosa ha fonamentat la realització d'un estudi sobre les circumstàncies i les possibilitats tècniques que concorren a l'esmentada zona. D'aquest estudi s'ha deduït la conveniència de portar a terme la concentració parcel·lària per raó d'utilitat pública.

Per això, de conformitat amb el que estableix el Decret 118/1973, de 12 de gener, pel qual s'aprova la Llei de reforma i desenvolupament agrari, a proposta del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es declara d'utilitat pública i d'execució urgent la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Sant Martí de Riucorb (Urgell).

Article 2

2.1 El perímetre de la zona a concentrar està constituït per la part del terme municipal de Sant Martí de Riucorb que limita:

Al nord, amb els termes municipals de Preixana i Verdú.

Al sud, amb el terme municipal de Maldà i amb el límit del canal Segarra-Garrigues.

A l'est, amb el límit del canal Segarra-Garrigues.

A l'oest, amb el terme municipal de Belianes.

2.2 Aquest perímetre quedarà determinat definitivament un cop realitzades les inclusions, les rectificacions o les exclusions que, si escau, s'acordin d'acord amb el que preveuen els articles 172, 187 i següents de la Llei de reforma i desenvolupament agrari.

Article 3

Les millores que les persones propietàries realitzin en els terrenys compresos dins de la zona a concentrar després de la publicació d'aquest Decret no es tindran en compte als efectes de classificar i valorar les terres, llevat que la realització de dites millores l'hagi autoritzat el Departament d'Agricultura Alimentació i Acció Rural tal com preveu l'article 226 de la Llei de reforma i desenvolupament agrari.

Article 4

El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural podrà dictar les disposicions que calguin per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR