ORDRE PRE/344/2013, de 23 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores del procediment per a l'atorgament del Premi al millor videojoc relacionat amb el Tricentenari creat i desenvolupat per alumnes de graus, màsters o postgraus, o de centres d'estudis superiors de disseny i creació de videojocs o aplicacions multimèdia, i s'obre la convocatòria per a l'any 2014.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

Mitjançant el Decret 387/2011, de 6 de setembre, el Govern de la Generalitat va establir els criteris de la política commemorativa del Govern i va crear la Comissió de Commemoracions. Aquesta Comissió està adscrita a la Secretaria General del Departament de la Presidència, com a òrgan col·legiat que ha d’impulsar i coordinar la política commemorativa del Govern.

Un dels principals objectius de la Comissió de Commemoracions és recuperar i divulgar la memòria de la Guerra de Successió i de les seves conseqüències per a l’organització política i institucional de Catalunya.

Mitjançant la Moció 93/IX del Parlament de Catalunya, sobre les polítiques per a la commemoració del tres-cents aniversari dels fets del 1714, el Parlament insta el Govern a prioritzar de manera efectiva els actes i les actuacions per commemorar amb tota solemnitat el Tricentenari dels fets del 1714.

Així doncs, atès que el 2014 es complirà el 300 aniversari d’aquell 11 de setembre original, es proposa organitzar una gran commemoració ciutadana que serveixi per redescobrir el país del segle XVIII, entendre la dimensió dels fets i posar-los en relació amb la realitat present i les expectatives de futur del Principat.

És voluntat que en aquesta celebració hi estiguin implicades totes les institucions del país, els organismes culturals, les universitats, les entitats socials i cíviques i el món educatiu.

Per tal d’implicar els joves en la commemoració i alhora acostar-la al món de les universitats i dels centres d’estudis superiors, es proposa la creació d’un premi per a la creació d’un videojoc relacionat amb el Tricentenari, adreçat a alumnes de graus, màsters o postgraus, o de centres d’estudis superiors de disseny i creació de videojocs o aplicacions multimèdia.

En ús de les facultats que em confereix l’article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat,

Ordeno:

  1. Aprovar les bases que han de regir la concessió del Premi al millor videojoc relacionat amb Tricentenari creat i desenvolupat per alumnes de graus, màsters o postgraus o de centres d’estudis superiors de disseny i creació de videojocs o aplicacions multimèdia, que consten a l’annex d’aquesta Ordre.

  2. Obrir-ne la convocatòria per a l’any 2014.

  3. El termini de presentació de sol·licituds de candidatura al Premi serà del dia 3 de febrer al dia 31 de març de 2014 i el termini de lliurament del videojoc creat pels alumnes serà del 15 de setembre al 10 d’octubre de 2014.

  4. La dotació del Premi és de 6.000 euros, amb càrrec a la partida DD04 D/4830001000/1210/0000 del pressupost de l’any 2014.

  5. La concessió del Premi restarà condicionada a l’existència de crèdit adequat i suficient als pressupostos per a l’any 2014.

  6. El Gabinet Tècnic del Departament de la Presidència actua com a òrgan instructor del Premi.

  7. L’òrgan competent per resoldre és la persona titular del Departament de la Presidència.

    Disposició final

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR