ORDRE EDU/411/2010, de 28 de juliol, per la qual s'amplia la vigència del programa experimental Qualifica't en els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu, creat per l'Ordre EDU/336/2009, de 30 de juny.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/411/2010, de 28 de juliol, per la qual s'amplia la vigència del programa experimental Qualifica't en els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu, creat per l'Ordre EDU/336/2009, de 30 de juny.

Mitjançant l'Ordre EDU/336/2009, de 30 de juny (DOGC núm. 5415, de 7.7.2009), es va establir el programa experimental Qualifica't en els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu, i es va obrir convocatòria de selecció de centres per al curs acadèmic 2009-2010.

L'article 1 estableix la vigència del programa per a tres cursos acadèmics, tanmateix en el decurs de la seva aplicació, diverses entitats col·laboradores han manifestat la conveniència i l'interès d'establir acords o convenis per a un horitzó temporal superior a la del curs acadèmic 2011-2012, tota vegada que han de respondre a unes necessitats específiques de qualificació del personal. Concretament en l'àmbit de la dependència, el personal està obligat reglamentàriament a assolir, progressivament, determinats nivells de qualificació, fins arribar al 100% l'any 2015.

En aquest sentit, atès que les necessitats de qualificació esmentades poden ser ateses amb determinats títols de la formació professional del sistema educatiu, és convenient ampliar la durada d'aquest programa experimental, a fi de possibilitar la concreció d'acords i convenis dotats d'un marc temporal d'actuació que permeti programar i organitzar adequadament les actuacions oportunes per a satisfer les necessitats de qualificació de les persones i entitats afectades.

Per tant, a proposta de la direcció general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats,

Ordeno:

Article únic

Ampliar la vigència del programa experimental Qualifica't en els ensenyaments de formació professional del sistema educatiu, creat per l'Ordre EDU/336/2009, de 30 de juny, fins a la fi del curs acadèmic 2014-2015.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR