ORDRE AAR/544/2010, de 17 de novembre, per la qual s'autoritza i es dóna publicitat a tot el material de base amb autorització vigent per a la producció de materials forestals de reproducció de categoria qualificada a Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/544/2010, de 17 de novembre, per la qual s'autoritza i es dóna publicitat a tot el material de base amb autorització vigent per a la producció de materials forestals de reproducció de categoria qualificada a Catalunya.

La Directiva 1999/105/CE, del Consell, de 22 de desembre de 1999, sobre comercialització dels materials forestals de reproducció, va refondre en un únic text i va actualitzar la normativa comunitària anterior que regulava aquesta matèria de manera dispersa.

Aquesta Directiva va ser incorporada a l'ordenament jurídic estatal pel Reial decret 289/2003, de 7 de març, sobre comercialització dels materials forestals de reproducció i alhora refon i actualitza tota la normativa comunitària anterior sobre producció i comercialització dels materials forestals de reproducció.

L'article 3 del Reial decret citat estableix que, per produir materials forestals de reproducció destinats a la comercialització, només es podran utilitzar materials de base que autoritzi l'òrgan competent de la respectiva comunitat autònoma alhora que preveu la retirada de l'esmentada autorització. La Direcció General d'Agricultura i Ramaderia ha realitzat els estudis corresponents i, ha fet les comprovacions sobre el compliment dels requisits mínims per a l'autorització dels materials de base destinats a la producció de materials forestals de reproducció de categoria qualificada.

Mitjançant les ordres ARP/528/2006, de 9 de novembre i, AAR/340/2008, de 7 de juliol, es varen autoritzar una sèrie de materials de base per a la producció de materials forestals de reproducció de categoria qualificada. Per una major comprensió per part del operadors, cal refondre tot el material de base autoritzat fins la data, el qual queda reflectit als annexos 1 i 2 d'aquesta Ordre.

D'acord amb la competència exclusiva de l'article 116.e) de l'Estatut, i els articles 12.a) i 13.1.d) del Decret 659/2006, de 27 de desembre, de reestructuració parcial del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides per l‘article 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Autoritzar, per un període de deu anys, els materials de base, per a la producció de materials forestals de reproducció de categoria qualificada, que es relacionen a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 2

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR