DECRET 103/1999, de 19 d'abril, de convocatòria d'eleccions al Consell General d'Aran.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

103/1999, de 19 d'abril, de convocatòria d'eleccions al Consell General d'Aran.

Atès el que disposen l'article 14 i la disposició final 1 de la Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial d'Era Val d'Aran, cal procedir a la convocatòria d'eleccions al Consell General d'Aran.

En ús de les facultats que m'han estat atribuïdes i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Convocar eleccions al Consell General d'Aran, que tindran lloc el dia 13 de juny de 1999 i que coincideixen amb les eleccions locals.

Article 2

Aran es divideix en sis circumscripcions, que es corresponen amb els seus terçons històrics. El nombre de consellers a elegir en cada un d'aquests és el següent:

Pujòlo: dos membres.

Arties e Garòs: dos membres.

Castièro: quatre membres.

Marcatosa: un membre.

Irissa: un membre.

Quate Lòcs: tres membres.

Article 3

Els terminis establerts en aquest procés electoral coincidiran amb els fixats per a les eleccions locals que tenen lloc simultàniament.

Article 4

La sessió constitutiva del Consell General tindrà lloc el primer dia hàbil un cop transcorreguts 15 dies naturals a comptar de l'endemà de l'acte de proclamació dels membres elegits.

Disposició addicional

Les eleccions que es convoquen mitjançant aquest Decret es regiran per la Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial d'Era Val d'Aran; pels preceptes aplicables de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general i modificacions posteriors, i per les altres disposicions de caràcter complementari.

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació en el DOGC.

Barcelona, 19 d'abril de 1999

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

(99.081.137)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR