DECRET 213/2000, de 26 de juny de 2000, de modificació del Decret 296/1996, de 23 de juliol, d'organització i funcionament de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

213/2000, de 26 de juny de 2000, de modificació del Decret 296/1996, de 23 de juliol, d’organització i funcionament de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

L’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat ha d’adequar a les necessitats actuals el sistema i la regulació de la seva tresoreria quant al desenvolupament de les seves funcions de recaptació i pagament de premis, per compte de la Generalitat, dels ingressos públics derivats de l’organització i la gestió dels jocs que la normativa reserva a la Generalitat.

Així mateix, és necessari establir una adequada composició del Consell d’Administració de l’Entitat i ajustar el sistema de contractació a les necessitats d’agilitat i transparència necessàries pel correcte compliment de les seves funcions, així com portar a terme altres adequacions de caràcter tècnic.

En conseqüència, a proposta del conseller d’Interior, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l’apartat 1 de l’article 1 del Decret 296/1996, de 23 de juliol, que queda redactat de la manera següent:

"1.1 L’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, adscrita al Departament d’Interior, és una entitat autònoma de caràcter comercial, sotmesa a la Llei 4/1985, de 29 de març, de l’Estatut de l’empresa pública catalana, i com a tal realitza operacions i presta serveis de caràcter principalment comercial en relació amb l’organització i la gestió dels jocs, amb una estructura àgil i eficaç que permeti l’explotació dels que la normativa reserva a la Generalitat. Així mateix, té la funció de recaptar per compte de la Generalitat els ingressos públics derivats d’aquesta activitat i de pagar els premis que s’estableixin."

Article 2

Es modifiquen els apartats 1, 2 i 3 de l’article 3 del Decret 296/1996, de 23 de juliol, que queda redactat de la manera següent:

"3.1 El Consell d’Administració estarà integrat per:

"a) El president, proposat pel conseller d’Interior.

"b) Un vocal, proposat pel conseller de la Presidència.

"c) Un vocal, proposat pel conseller d’Economia, Finances i Planificació.

"d) Un vocal, proposat pel conseller de Benestar Social.

"e) Dos vocals, proposats pel conseller d’Interior.

"f) El director de l’Entitat.

"3.2 Així mateix, també integraran el Consell d’Administració, d’acord amb el que preveu el paràgraf segon de l’article 3 de la Llei 5/1986, com a representants dels departaments d’Economia, Finances i Planificació, i d’Interior, el director general de Tributs i el director general del Joc i d’Espectacles, respectivament.

"3.3 Els membres del Consell d’Administració seran designats pel Govern, llevat dels representants dels departaments d’Economia, Finances i Planificació, i d’Interior de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR