ORDRE de 12 de desembre de 2000, per la qual es modifica el Reglament de la Denominació d'Origen Catalunya i del seu Consell Regulador. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 3324, pàg. 1752, de 9.2.2001).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 12 de desembre de 2000, per la qual es modifica el Reglament de la Denominació d’Origen Catalunya i del seu Consell Regulador. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 3324, pàg. 1752, de 9.2.2001).

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

El Reglament de la Denominació d’Origen Catalunya va ser aprovat per l’Ordre de 22 de juny de 1999 (DOGC núm. 2922, de 2.7.1999).

L’experiència adquirida des d’aquella data ha posat de manifest la necessitat de modificar determinats aspectes del text reglamentari per tal de millorar-lo, i a la vegada ha permès detectar determinades errades en la seva redacció que no es van apreciar quan es va publicar.

En conseqüència, vista la proposta del Consell Regulador i l’informe favorable de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, i en ús de les atribucions que m’han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l’article 6.3.c) del Reglament de la Denominació d’Origen Catalunya i del seu Consell Regulador, aprovat per l’Ordre de 22 de juny de 1999, el qual queda redactat de la manera següent:

"6.3.c) El nombre màxim de borrons per hectàrea es determinarà per la mida i el pes dels carrassos de raïm que produeixin. El Consell Regulador determinarà per a totes les varietats de raïm el grup al qual pertanyen d’acord amb els criteris següents:

"c.1) Per a les varietats que produeixen raïm de mida equivalent al macabeu, parellada, Pedro Ximénez, picapoll, merlot, garnatxa negra, garnatxa peluda, monastrell, samsó, crusilló, mazuela, trepat, ull de llebre, garnatxa tintorera, el nombre màxim de borrons serà de fins a 36.000 borrons per hectàrea.

"c.2) Per a les varietats que produeixen raïm de mida equivalent a la garnatxa blanca, sauvignon blanc, subirat parent, malvasia de Sitges i syrah, el nombre de borrons serà de fins a 40.000 borrons per hectàrea.

"c.3) Per a les varietats que produeixen raïm de mida equivalent al chardonnay, moscatell d’Alexandria, riesling, gewurztraminer, cabernet franc, cabernet sauvignon i pinot noir, el nombre màxim de borrons serà de fins a 50.600 borrons per hectàrea."

Article 2

Es modifica l’article 8.1 de l’Ordre de 22 de juny de 1999, el qual queda redactat de la manera següent:

"8.1 La producció màxima admesa per hectàrea és de 120 quintars...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR