DECRET 221/1987, de 28 de maig, d'acceptació d'una finca de 3.246 m2 oferta per l'Ajuntament del Vendrell, amb destinació a Parc de Bombers.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Atès que l'Ajuntament del Vendrell (Baix Penedès) ha ofert a la Generalitat de Catalunya la cessió de domini d'una finca de 3.246 m2, situada en el seu terme municipal, amb destinació a Parc de Bombers;

Atès que el Departament de Governació considera d'interès l'acceptació de domini de l'esmentada finca;

A proposta del Conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

De conformitat amb el que disposa l'article 12.1 de la Llei 11/1981, de 7 de desembre, de Patrimoni de la Generalitat, en relació amb l'article 7.1 del Reglament per a la seva execució, s'accepta la cessió de domini per part de l'Ajuntament del Vendrell, amb destinació a Parc de Bombers, que registralment es descriu a continuació: "Urbana: porció de terreny dins del qual hi ha part d'un edifici dedicat a forn de maons, erm, secà, situada al Vendrell, i partida Cañamas, de superfície 3.246 m2 i que afronta; al nord, amb finca propietat de l'Ajuntament del Vendrell; al sud, i a l'oest, que s'uneixen en un punt vèrtex,amb la carretera d'Alcover a Santa Creu de Calafell, avui carretera Comarcal 246, i a l'oest, amb el Torrent del Lluc, avui Riera de la Bisbal. Aquesta finca es forma per la divisió material de la finca núm. 3.772, al foli 42 del llibre 46, tom 350 de l'arxiu.

Article 2

La finca esmentada s'incorporarà a l'Inventari General de Béns de la Generalitat de Catalunya, un cop inscrita al seu nom al corresponent Registre de la Propietat, i resultarà implícita la seva afectació al Departament de Governació, en aplicació de l'article 26.1.b) del Reglament per a l'execució de la Llei de Patrimoni de la Generalitat.

Article 3

Correspondrà al Departament de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR