ACORD 22/2016, de 16 de març, del Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, pel qual es nomenen els membres del jurat dels XIII Premis el CAC a l'escola.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsell de L'Audiovisual de Catalunya
Rango de LeyAcord

-1 L'apartat 5 de l'article 29 de l'Estatut orgànic i de funcionament del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, aprovat mitjançant l'Acord 3/2001, de 28 de febrer, estableix, com a principis d'actuació d'aquest Consell, promoure, organitzar i realitzar jornades, seminaris, simposis, estudis, recerques i publicacions sobre el sector audiovisual i el seu entorn.

-2 En la sessió de 24 de juliol, el Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, mitjançant l'Acord 109/2015, va aprovar les bases de la XIII convocatòria dels Premis el CAC a l'escola, que es van publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 6947, d'1 de setembre de 2015.

-3 La base setena de la convocatòria estableix que el jurat d'aquests premis estarà format per persones expertes en la matèria.

Per tot el que s'ha exposat, el Ple del Consell de l'Audiovisual de Catalunya adopta, per 4 vots a favor,1 vot en contra i 1 abstenció, el següent

ACORD:

-1 Nomenar les persones següents membres del jurat dels XIII Premis el CAC a l'escola:

Presidenta:

Sra. Carme Figueras i Siñol

Vocals:

Sr. Salvador Alsius i Clavera

Sra. Yvonne Griley i Martinez

Sr. Josep-Vicent Garcia Caurin

Dra. Sue Aran i Ramspott

Dr. Joan Ferrés i Prats

Sr. Francesc Llobet i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR