ACORD GOV/121/2017, de 29 d'agost, de nomenament de la senyora Carme Gual Via com a directora de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
Rango de LeyAcord

L'article 50.1 de la Llei 31/2002, del 30 de desembre, de mesures fiscals i administratives, va crear l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, com a entitat de dret públic de la Generalitat.

L'article 50.3 del mateix text legal estableix que l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament és adscrita al departament competent en matèria d'acció exterior mitjançant la unitat directiva d'aquest departament que executa les competències en matèria de cooperació al desenvolupament.

L'article 52.1.d del mateix text legal estableix que el director o directora és nomenat per acord del Govern a proposta del conseller o consellera del departament al qual és adscrita l'Agència i que es vincula amb l'Administració de la Generalitat per mitjà d'un contracte laboral de règim especial d'alta direcció.

L'article 26.h) de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, estableix que correspon al Govern, entre d'altres, acordar els altres nomenaments que les lleis li atribueixen.

Per tot això, a proposta del conseller del Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, el Govern

Acorda:

  1. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR