ACORD GOV/67/2016, de 24 de maig, pel qual es deixa sense efecte el Pla de gestió dels espais naturals de protecció especial de Catalunya 2015-2020.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyAcord

L'Acord GOV/21/2015, de 17 de febrer, va aprovar el Pla de gestió dels espais naturals de protecció especial de Catalunya 2015-2020 (DOGC núm. 6814, de 19.2.2015).

Amb posterioritat a aquesta aprovació, el Parlament de Catalunya, als apartats a) i c) de la Moció 230/X, sobre els espais naturals protegits, va instar el Govern a:

- Aturar l'execució del Pla de gestió dels espais naturals de protecció especial de Catalunya 2015-2020, fins que hi hagués un consens majoritari entre les entitats del sector ambiental, els professionals i els grups parlamentaris, cercant un nou enfocament que permetés modernitzar les polítiques i estructures de gestió del medi natural.

- Mantenir la paralització de l'expedient de remoció dels directors i responsables de parcs naturals, conseqüència de la relació de llocs de treball aprovada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, de canvi de nom, nivell i complement específic dels llocs de treball de “direcció de parc nacional i natural”, tal com recull la Moció 215/X del Parlament de Catalunya, sobre les condicions laborals, de salut i de seguretat dels treballadors.

Al seu torn, el Decret 115/2015, de 22 de juny, de canvi de denominació d'un departament i de modificació del Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat, determina que correspon al Departament de Territori i Sostenibilitat l'exercici de les atribucions pròpies de l'Administració de la Generalitat en l'àmbit del medi natural i la biodiversitat i, dins de la seva estructura, a la Direcció General de Polítiques Ambientals, d'acord amb el Decret 212/2015, de 22 de setembre, de modificació parcial del Decret 342/2011, de 17 de maig, de reestructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat, i del Decret 270/2013, de 23 de desembre, de reestructuració del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

El Pla de gestió dels espais naturals de protecció especial...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR