DECRET 169/1991, de 16 de juliol, de modificació del Decret 281/1986, de 9 de setembre, sobre acreditació de laboratoris d'assaigs de l'edificació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Pel Decret 281/1986, de 9 de setembre, sobre acreditació de laboratoris d'assaigs de l'edificació, es va crear la Comissió Tècnica d'Acreditació dels LAE. Posteriorment, el Reial Decret 1230/1989, de 13 d'octubre, recollia l'esperit de col·laboració entre les diferents comunitats autònomes per tal d'aconseguir que els àmbits d'acreditació dels LAE i les seves condicions específiques fossin al més homogènies possible, a fi de facilitar i ampliar el camp d'actuació dels laboratoris homologats.

Atès que a la Comissió Tècnica d'Acreditació que preveu el Reial Decret 1230/1989 hi és representada la Generalitat de Catalunya per mitjà de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge, i vistos els nexes d'unió existents entre les tasques realitzades pels LAE i les que preveu el Decret 375/1988, es considera convenient introduir en la regulació de la Comissió Tècnica d'Acreditació dels LAE, creada pel Decret 281/1986, les modificacions necessàries per tal d'assegurar que la seva composició respongui amb efectivitat al compliment de les tasques encomanades.

Per tot això, a proposta del Departament de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 7 del Decret 281/1986, de 9 de setembre, sobre acreditació de laboratoris d'assaigs de l'edificació, que queda redactat de la manera següent: "La Comissió Tècnica d'Acreditació està integrada pels membres següents: "Un representant del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, que actua com a president. "Un representant de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge, que serà el mateix que tingui aquesta representació davant la Comissió Tècnica d'Acreditació creada pel Reial Decret...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR