RESOLUCIÓ EDC/2859/2005, de 30 d'agost, per la qual s'autoritza el cessament d'activitats del centre docent privat d'educació especial Claror, de la Seu d'Urgell.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDC/2859/2005, de 30 d'agost, per la qual s'autoritza el cessament d'activitats del centre docent privat d'educació especial Claror, de la Seu d'Urgell.

Per tal de resoldre la sol·licitud presentada als corresponents serveis territorials del Departament d'Educació pel titular del centre docent privat d'educació especial Claror, de la Seu d'Urgell, en petició d'autorització de cessament d'activitats, es va instruir l'expedient corresponent.

Atès que s'ha comprovat a l'expedient esmentat el compliment dels requisits exigits per la normativa vigent, en concret, la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació; la Llei orgànica 1/1990, de 3 d'octubre, d'ordenació general del sistema educatiu; la Llei orgànica 10/2002, de 23 de desembre, de qualitat de l'educació, i el Decret 55/1994, de 8 de març, sobre el règim d'autorització dels centres docents privats,

Resolc:

.1 Autoritzar el cessament d'activitats del centre docent privat d'educació especial Claror, de la Seu d'Urgell, en els termes que s'especifiquen a l'annex d'aquesta Resolució.

.2 Els expedients acadèmics dels alumnes que hi ha al centre es dipositaran al centre d'educació infantil i primària Albert Vives, codi 25004140, de la Seu d'Urgell.

.3 Aquesta Resolució s'inscriurà al Registre de centres docents.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que va dictar l'acte en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR