ORDRE JUS/399/2009, de 4 de setembre, per la qual es modifica l'Ordre JUS/3/2009, de 8 de gener, per la qual s'actualitza la regulació dels fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Justícia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/399/2009, de 4 de setembre, per la qual es modifica l'Ordre JUS/3/2009, de 8 de gener, per la qual s'actualitza la regulació dels fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Justícia.

L'article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, disposa que la creació, la modificació o la supressió dels fitxers de les administracions públiques només pot fer-se mitjançant una disposició general publicada al diari oficial corresponent.

La disposició addicional tercera de la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, habilita els consellers de la Generalitat, dins l'àmbit de les competències respectives, per a la creació, modificació i supressió, mitjançant ordre, dels fitxers que siguin pertinents.

Les ordres JUS/86/2007, de 10 d'abril, i JUS/3/2009, de 8 de gener, regulen els fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Justícia.

L'article 54.1 del Reglament de desenvolupament de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, aprovat pel Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, estableix que la disposició de creació d'un fitxer ha de contenir, entre altres extrems, el sistema de tractament utilitzat a la seva organització.

L'esmentada Ordre JUS/3/2009, de 8 de gener, va crear els fitxers Videovigilància del Departament de Justícia, Notaris/àries i registradors/es de la propietat, mercantils i de béns mobles i Gestors/es administratius/ves, respecte dels quals no es va determinar el sistema de tractament.

En conseqüència, en ús de les facultats que m'atorga l'article 39.3 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, tenint en compte el que estableix la disposició addicional tercera de la Llei 5/2002, de 19 d'abril, de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, i d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora,

Ordeno:

Article únic

Modificació de l'Ordre JUS/3/2009, de 8 de gener, per la qual s'actualitza la regulació dels fitxers que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Justícia

Es modifica l'annex 1, Fitxers de nova creació que contenen dades de caràcter personal gestionats pel...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR