RESOLUCIÓ GRI/2152/2014, de 25 de setembre, de nomenament del senyor Joan Cañada Campos com a assessor en matèria d'opinió pública del Gabinet de la Vicepresidència.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

Atès el que disposa l’article 12 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, pel qual s’aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública (DOGC núm. 2509, annex, de 3.11.1997);

Vist el Decret 2/2005, d’11 de gener, sobre el règim jurídic del personal eventual de l’Administració de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 4300, de 13.1.2005);

Fent ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

  1. Nomenar el senyor Joan Cañada Campos assessor en matèria d’opinió pública del Gabinet de la Vicepresidència, amb efectes del dia 25 de setembre de 2014, i amb les obligacions i els drets inherents a aquest càrrec.

  2. Les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són:

    1. Assessorar sobre el trasllat a l'opinió pública de les polítiques sectorials del Departament.

    2. Elaborar, supervisar i recomanar estudis d'opinió sobre aspectes que incideixen en projectes i actuacions del Departament.

    3. Fer el seguiment de tota la informació relacionada amb els temes que li encarregui la vicepresidenta del Govern.

    4. Avaluar i fer el seguiment del trasllat a l'opinió d'altres institucions en matèries que incideixin en les actuacions del Departament.

    5. Analitzar els resultats de les estratègies comunicatives relacionades amb l'àmbit d'activitat del Departament i informar-ne.

    6. Coordinar-se amb altres assessors/ores en qualsevol altra tema que s’escaigui.

  3. Les retribucions d’aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari/ària del grup A, nivell de complement de destinació 30.2, i complement específic de 32.377,68 euros anuals.

    Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, potestativament, i d’acord amb el que estableixen l’article 116 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictada, en el termini d’un mes comptat a partir de l’endemà de la publicació; o bé recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius en el termini de dos mesos comptats a partir de l’endemà de la publicació, d’acord amb l’...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR