ORDRE ENS/40/2002, de 15 de febrer, de modificació de l'Ordre de 20 de desembre de 2001, per la qual s'adapten els negociats de les delegacions territorials del Departament d'Ensenyament al Decret 255/2001, de 25 de setembre, d'organització territorial del Departament d'Ensenyament, i se n'aprova la descripció de funcions.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ENS/40/2002, de 15 de febrer, de modificació de l'Ordre de 20 de desembre de 2001, per la qual s'adapten els negociats de les delegacions territorials del Departament d'Ensenyament al Decret 255/2001, de 25 de setembre, d'organització territorial del Departament d'Ensenyament, i se n'aprova la descripció de funcions.

Per l'Ordre de 20 de desembre de 2001, publicada al DOGC núm. 3548, de 8.1.2002, s'adapten els negociats de les delegacions territorials del Departament d'Ensenyament al Decret 255/2001, de 25 de setembre, d'organització territorial del Departament, i se n'aproven les funcions.

Dins la Secció d'Obres i Manteniment de les delegacions territorials de Barcelona I (ciutat), Barcelona II (comarques), Baix Llobregat-Anoia, Vallès Occidental, Girona, Lleida i Tarragona es crea el Negociat de Contractació i Patrimoni al qual li pertoquen com a funcions la coordinació i la tramitació administrativa de la contractació d'equipaments per als centres docents públics d'àmbit de cada delegació territorial; l'elaboració de les dades administratives sobre informes relacionats amb el patrimoni; la recaptació d'informes i la tramitació dels expedients relatius a incidències patrimonials; la realització i el manteniment de l'inventari de l'equipament mobiliari dels centres docents públics i de la seu de cadascuna de les delegacions territorials, i tenir cura del seguiment de les obres de reforma, ampliació i millora dels centres públics.

Ateses les funcions atribuïdes a la Secció d'Obres i Manteniment a la qual pertany l'esmentat Negociat, es considera convenient modificar les que inicialment li van ser assignades.

D'altra banda, dins la Secció de Centres i Alumnes de cadascuna de les delegacions territorials es crea el Negociat de Centres al qual li pertoquen com a funcions la gestió de la documentació relativa a l'autorització, la modificació i el cessament de centres públics i privats; la tramitació de la documentació relativa a despeses de funcionament dels centres públics i privats i a l'autorització d'ús dels centres públics; la gestió de la documentació relativa a l'establiment de concerts amb centres privats; la proposta d'adquisició de material escolar adreçat als centres i serveis educatius així com el control i l'inventari d'aquest.

A les funcions atribuïdes a l'esmentat Negociat de Centres s'ha d'afegir la relativa a la realització de l'inventari de l'equipament mobiliari de la seu de cadascuna de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR