DECRET 211/1999, de 27 de juliol, de modificació del Decret 96/1998, de 31 de març, de la Comissió Interdepartamental de coordinació d'actuacions de l'Administració de la Generalitat de Catalunya adreçades als infants i adolescents amb discapacitats o amb risc de patir-ne.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

211/1999, de 27 de juliol, de modificació del Decret 96/1998, de 31 de març, de la Comissió Interdepartamental de coordinació d’actuacions de l’Administració de la Generalitat de Catalunya adreçades als infants i adolescents amb discapacitats o amb risc de patir-ne.

El Decret 96/1998, de 31 de març, que derogà el Decret 307/1993, de 28 de setembre, de creació de la Comissió Interdepartamental per a la coordinació d’actuacions de l’Administració de la Generalitat de Catalunya adreçades als infants i adolescents amb disminucions, constitueix l’actual norma reguladora de la Comissió esmentada, que passà a denominar-se Comissió Interdepartamental de coordinació d’actuacions de l’Administració de la Generalitat de Catalunya adreçades als infants i adolescents amb discapacitats o amb risc de patir-ne.

Vista la conveniència de designar com a president de la Comissió el director general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, atès el caràcter interdepartamental de les funcions de la Comissió;

A proposta dels consellers d’Ensenyament, de Sanitat i Seguretat Social, de Justícia i de Benestar Social, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l’article 3 del Decret 96/1998, de 31 de març, de la Comissió Interdepartamental de coordinació d’actuacions de l’Administració de la Generalitat adreçades als infants i adolescents amb discapacitats o amb risc de patir-ne, el qual queda redactat de la manera següent:

"Article 3

"La Comissió Interdepartamental té la composició següent:

"President: el director general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, o persona a qui designi.

"Vocals: dues persones en representació de cadascun dels departaments d’Ensenyament, Sanitat i Seguretat Social, Justícia i Benestar Social, designats pels respectius consellers.

"Actuarà com a secretari un funcionari del Departament de Benestar Social."

Disposició final

La present disposició entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 27 de juliol de 1999

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Josep-Xavier Hernández i Moreno

Conseller d’Ensenyament

Eduard Rius i Pey

Conseller de Sanitat i Seguretat Social

Núria de Gispert i Català

Consellera de Justícia

Antoni Comas i Baldellou

Conseller de Benestar Social

(99.197.053)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR