CORRECCIÓ D'ERRADA a l'Edicte de 22 de desembre de 2011, sobre una resolució adoptada pel conseller de Territori i Sostenibilitat en matèria d'urbanisme referent al municipi de Sant Feliu de Llobregat (DOGC núm. 6045, pàg. 1681, de 16.1.2012).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat

Exp.: 2009/35681/B

Modificació del Pla parcial industrial del sector Riera de la Salut, al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat

Havent observat que a l’Edicte esmentat, tramès al DOGC i publicat al núm. 6045, pàg. 1681, de 16.1.2012, únicament es publica la resolució del conseller de Territori i Sostenibilitat de 29 de novembre de 2011, i que, en haver-se procedit mitjançant la resolució esmentada a l’aixecament de la suspensió de l’executivitat de l’aprovació de la Modificació del Pla parcial industrial del sector Riera de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat, a continuació es publica l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona de 23 de setembre de 2009, d’aprovació definitiva de la modificació esmentada, així com la seva corresponent normativa urbanística als efectes de la seva executivitat immediata, d’acord amb el que disposa l’article 106 del Text refós de la Llei d’urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2010.

Resolució del conseller de 29 de novembre de 2011

Vista la proposta de la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme, i d’acord amb els fonaments que s’hi exposen, he resolt:

Estimar el requeriment previ a la interposició de recurs administratiu formulat per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, d’acord amb la certificació aportada pel senyor Agustí Recio Romero, com a secretari d’aquest consistori, contra l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona de 30 de setembre de 2010, pel qual es va mantenir suspesa l’executivitat de l’acord d’aprovació definitiva de la Modificació del Pla parcial industrial del sector Riera de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat, en el sentit de:

—1 Donar per complerta la garantia del 12% del total cost d’implantació dels serveis d’execució de l’obra d’urbanització del sector esmentat.

—2 Aixecar la suspensió esmentada de l’executivitat de l’aprovació definitiva de la Modificació del Pla parcial industrial Riera de la Salut i publicar al DOGC a l’efecte de la seva executivitat immediata tal com indica l’article 100 del Text refós de la Llei d’urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2005.

—3 Comunicar-ho a l’Ajuntament, al promotor i als propietaris afectats.

Acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona de 23 de setembre de 2009

—1 Aprovar definitivament la Modificació puntual del Pla parcial industrial del sector Riera de la Salut, de Sant Feliu de Llobregat, promogut per la Junta de Compensació i Conservació del Pla parcial del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR