ORDRE MAH/173/2010, de 17 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per a l'adquisició d'habitatges existents concertats.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

MAH/173/2010, de 17 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per a l'adquisició d'habitatges existents concertats.

El Decret 13/2010, de 2 de febrer, del Pla per al dret a l'habitatge 2009-2012, preveu a l'article 46 una subvenció per tal d'ajudar a pagar les despeses de formalització de la compravenda d'habitatges existents concertats.

Atès el que disposen el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei general de subvencions;

D'acord amb l'article 92.3 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

S'aproven les bases reguladores de les subvencions per a l'adquisició d'habitatges existents concertats, que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició derogatòria

Es deroga l'Ordre MAH/215/2009, de 22 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions per a l'adquisició d'habitatges existents concertats.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 17 de març de 2010

Francesc Baltasar i Albesa

Conseller de Medi Ambient i Habitatge

Annex

Bases reguladores de les subvencions per a l'adquisició d'habitatges existents concertats

-1 Objecte

L'objecte d'aquestes bases reguladores és establir el procediment d'atorgament de les subvencions per a l'adquisició d'habitatges existents concertats que preveu l'article 46 del Decret 13/2010, de 2 de febrer, del Pla per al dret a l'habitatge 2009-2012, per satisfer les despeses que genera la formalització de la compravenda.

-2 Beneficiaris/àries

Són beneficiaris/àries de la subvenció els/les adquirents dels habitatges existents concertats que compleixin els requisits que preveu l'article 46.3 i 46.4 del Decret 13/2010, de 2 de febrer, del Pla per al dret a l'habitatge 2009-2012.

-3 Quantia de la subvenció

La quantia de la subvenció serà equivalent al dos per cent (2%) del preu de venda de l'habitatge.

-4 Presentació de sol·licituds

4.1 Les sol·licituds de subvenció s'han de presentar en el model normalitzat que es pot obtenir a través d'Internet, a l'adreça electrònica que indica la convocatòria, o bé a les dependències i adreces que indica la convocatòria.

4.2 Les sol·licituds s'han de presentar dins del termini que indica la convocatòria, acompanyades de la documentació prevista a la base 5, a una de les dependències que indica la convocatòria. Les sol·licituds també es poden presentar pels mitjans que preveu l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim administratiu de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

4.3 La presentació de les sol·licituds implica la plena acceptació de les bases reguladores i l'autorització a l'Administració de la Generalitat per comprovar els requisits d'estar al corrent del compliment de les obligacions tributàries amb l'Estat i amb la Generalitat de Catalunya, i de les obligacions amb la Seguretat Social imposades per les disposicions vigents.

4.4 Si la sol·licitud no compleix els requisits previstos o no s'adjunta tota la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR