DECRET 218/1995, de 25 de juliol, pel qual s'autoritza l'adscripció de l'Escola de Disseny Elisava a la Universitat Pompeu Fabra.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

L'Escola de Disseny Elisava de Barcelona, fundada l'any 1961, és la primera institució de l'estat espanyol dedicada exclusivament a l'ensenyament del disseny. Pertany a la Fundació Institució Cultural del CIC, de gran tradició cultural catalana.

El rector de la Universitat Pompeu Fabra, a proposta del Consell Social i de la Junta de Govern, i d'acord amb el que disposen l'article 10.3 de la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i l'article 14 de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació dels consells socials, i els estatuts de la Universitat, ha sol·licitat l'adscripció de l'Escola de Disseny Elisava.

De conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya, a proposta del titular del Departament de la Presidència, i amb l'acord del Govern,

Decreto:

Article 1

Autoritzar l'adscripció a la Universitat Pompeu Fabra de l'Escola de Disseny Elisava, sota la titularitat de la Institució Cultural del CIC, Fundació Privada.

Article 2

L'Escola de Disseny Elisava impartirà els ensenyaments conduents a l'obtenció del títol de graduat superior en disseny, títol propi de la Universitat Pompeu Fabra, que no té els efectes oficials dels títols previstos en l'article 28.1 de la Llei de reforma universitària, i així s'hi farà constar.

Article 3

L'Escola de Disseny Elisava es regirà pel que disposen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, els estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, a la qual s'adscriu, el seu propi reglament i el conveni de col·laboració acadèmica subscrit entre la universitat i el titular del centre.

Disposicions addicionals

-1 Qualsevol modificació de les condicions substancials en la present adscripció requerirà l'autorització del Govern de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR