DECRET 177/1992, de 4 d'agost, pel qual s'autoritza l'adscripció de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials a la Universitat Autònoma de Barcelona com a institut universitari.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell Social i d'acord amb el que disposen l'article 10.3 de la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; l'article 14 de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i els Estatuts de la Universitat, ha sol·licitat al Departament d'Ensenyament l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona, com a institut universitari, de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza l'adscripció de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials, com a institut universitari, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Article 2

S'aprova el Conveni subscrit pel director de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials i la Universitat Autònoma de Barcelona per a la col·laboració en matèria de docència i d'investigació en el camp de les Ciències socials.

Article 3

L'Institut de Ciències Polítiques i Socials es regirà pel que disposen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, i el Reglament de l'Institut i el Conveni aprovat.

Article 4

S'autoritza el Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR