ORDRE UNI/315/2005, de 8 de juliol, per la qual s'aprova l'adscripció del Centre de Regulació Genòmica, com a institut universitari de recerca, a la Universitat Pompeu Fabra.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE UNI/315/2005, de 8 de juliol, per la qual s'aprova l'adscripció del Centre de Regulació Genòmica, com a institut universitari de recerca, a la Universitat Pompeu Fabra.

La Fundació privada Centre de Regulació Genòmica és una fundació privada promoguda pel Govern de la Generalitat de Catalunya, el 27 de desembre de 2000, que té per objectius la recerca d'excel·lència, de referència internacional, en l'àmbit de la genòmica i, especialment, la promoció de grups d'excel·lència en els camps de la genòmica i la protenòmica; el desenvolupament d'aplicacions dels coneixements de l'estructura, la funció i la regulació dels gens en l'àmbit de la biomedicina; la producció de coneixements respecte de les bases íntimes dels processos vius i de la malaltia, mitjançant el desenvolupament d'eines per a la detecció, la prevenció i el tractament dels problemes de salut; esdevenir un centre de transferència de tecnologia a la indústria biomèdica, farmacològica i biotecnològica i un fòrum d'estudi i anàlisi dels aspectes ètics, legals i socials derivats de la disposició de dades genètiques, així com qualsevol altra finalitat relacionada.

D'acord amb aquests objectius, la Fundació privada Centre de Regulació Genòmica ha signat un conveni d'adscripció com a institut universitari de recerca amb la Universitat Pompeu Fabra, la qual ha demanat l'aprovació corresponent al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

Per tot això, de conformitat amb la proposta del Consell Social i amb l'informe previ del Consell de Govern de la Universitat Pompeu Fabra, d'acord amb el que estableix l'article 23.2 de la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, i els estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR