DECRET 327/1995, de 28 de novembre, pel qual s'autoritza l'adscripció de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme a la Universitat Pompeu Fabra.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Reial decret 1422/1990, de 26 d'octubre (BOE núm. 278, de 20.11.1990), modificat pel Reial decret 386/1991, de 22 de març (BOE núm. 73, de 26.3.1991), va establir el títol universitari oficial de diplomat en ciències empresarials i les directrius generals pròpies dels plans d'estudi conduents a la seva obtenció.

Responent a l'aspiració de la societat del Maresme de consolidar estudis universitaris de primer cicle, l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme i la Universitat Pompeu Fabra han signat el 8 de març de 1994 un conveni de col·laboració acadèmica i han demanat al Comissionat per a Universitats i Recerca autorització perquè aquesta Escola actuï com a centre adscrit per impartir els estudis de diplomat en ciències empresarials.

De conformitat amb la sol·licitud en qüestió, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb els acords de la Comissió Gestora i del Consell Econòmic de la Universitat Pompeu Fabra, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del titular del Departament de la Presidència, i previ acord del Govern,

Decreto:

Article 1

Autoritzar l'adscripció a la Universitat Pompeu Fabra de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme sota la titularitat del Consell Comarcal del Maresme, i que tindrà la seva seu al passeig de Callao, s/n, de Mataró.

Article 2

L'Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme impartirà els ensenyaments conduents a l'obtenció del títol de diplomat en ciències empresarials.

Article 3

L'Escola Universitària d'Estudis Empresarials del Maresme es regirà pel que disposen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, els estatuts de la Universitat Pompeu Fabra, a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR