DECRET 224/1996, de 12 de juny, pel qual s'autoritza l'adscripció de l'Escola Universitària de Relacions Laborals Sancta Maria Maris a la Universitat Rovira i Virgili.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Reial decret 1429/1990, de 26 d'octubre (BOE núm. 278 de 20.11.1990), va establir el títol universitari oficial de diplomat en relacions laborals, així com les directrius generals pròpies dels plans d'estudi conduents a la seva obtenció.

A fi de promoure la creació i gestió de centres d'ensenyament superior a la comarca del Baix Penedès, i per iniciativa de les administracions locals de la comarca, es va crear el Consorci Universitari del Baix Penedès, format per diverses corporacions i entitats amb seu a aquesta comarca.

Aquest Consorci, d'acord amb les seves finalitats, ha firmat, en data de 4 de maig de 1995, un conveni de col·laboració acadèmica amb la Universitat Rovira i Virgili perquè el centre promogut pel Consorci, que actuaria amb el nom d'Escola Universitària de Relacions Laborals Sancta Maria Maris, pugui impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat en relacions laborals. Amb aquesta finalitat, el titular del centre ha demanat al Comissionat per a Universitats i Recerca l'autorització de l'adscripció del centre esmentat a la Universitat Rovira i Virgili.

De conformitat amb aquesta sol·licitud, i d'acord amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 298/1986, de 25 de setembre, de regulació del règim i l'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb els acords favorables de la Comissió Gestora i del Consell Econòmic de la Universitat Rovira i Virgili, amb els informes favorables del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Autoritzar l'adscripció a la Universitat Rovira i Virgili de l'Escola Universitària de Relacions Laborals Sancta Maria Maris, sota la titularitat del Consorci Universitari del Baix Penedès i que tindrà la seva seu a l'av. Palfuriana, s/n, Campus Sancta Maria Maris, Coma-ruga, del municipi del Vendrell.

Article 2

L'Escola Universitària de Relacions Laborals Sancta Maria Maris impartirà els ensenyaments conduents a l'obtenció del títol de diplomat en relacions laborals.

Article 3

Aquest centre es regirà pel que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR