DECRET 134/1992, de 9 de juny, pel qual s'autoritza l'adscripció de l'Institut Universitari d'Estudis Europeus a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Pel Decret 206/1985, de 15 de juliol (DOGC núm. 578, de 21.8.1985), es va constituir el Consorci Institut Universitari d'Estudis Europeus, per a l'aprofondiment en l'estudi dels temes europeus, així com la seva difusió i promoció.

Aquest Consorci estava integrat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Generalitat de Catalunya a través del Patronat Català Pro Europa. A més, mitjançant acord de 7 de desembre de 1987 del Consell de Govern de l'Institut Universitari d'Estudis Europeus es va incorporar la Universitat de Barcelona com a nou membre del Consorci.

Els seus objectius, referents fonamentalment a l'estudi a nivell superior i la investigació de temes europeus, així com l'intercanvi científic i d'informació amb altres institucions similars, fan aconsellable la seva conversió en institut universitari, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Per aquest motiu, el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell Social, i d'acord amb el que disposen l'article 10.3 de la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; l'article 14 de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, ha sol·licitat al Departament d'Ensenyament l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona com a institut universitari de l'Institut Universitari d'Estudis Europeus.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament, i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona de l'Institut Universitari d'Estudis Europeus com a institut universitari.

Article 2

S'aprova el Conveni subscrit pel president del Consorci Institut Universitari d'Estudis Europeus i la Universitat Autònoma de Barcelona per a la col·laboració en temes relacionats amb l'estudi a nivell superior dins l'àmbit europeu, així com la difusió i la promoció de temes europeus i altres activitats relacionades.

Article 3

L'Institut Universitari d'Estudis Europeus es regirà pel que disposen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària; la Llei 26/1984, de 19...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR