DECRET 265/2001, de 9 d'octubre, pel qual s'autoritza l'adscripció de l'Institut Universitari Parc Taulí a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

265/2001, de 9 d’octubre, pel qual s’autoritza l’adscripció de l’Institut Universitari Parc Taulí a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Fundació Parc Taulí es creà l’any 1993 a petició del llavors Consorci Hospitalari Parc Taulí (avui Corporació Sanitària Parc Taulí) per tal de dotar-se d’un ens per promoure i vehicular la docència, la formació i la recerca, en l’àmbit de les ciències de la salut, i de complementar el reconeixement professional en els vessants mèdics, sanitaris, tècnics i científics i de gestió desenvolupats en la Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell.

D’acord amb aquestes finalitats, la Fundació Parc Taulí ha sol·licitat l’autorització de la seva adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona per actuar com a institut universitari adscrit a aquesta Universitat.

En conseqüència, la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del seu Consell Social, ha demanat autorització al Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació per adscriure-hi l’Institut Universitari Parc Taulí com a institut universitari.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d’acord amb el que estableixen l’article 10.3 de la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària; l’article 14 de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials i els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb els acords favorables de la Junta de Govern i del Consell Social d’aquesta Universitat i amb l’informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d’Universitats, a proposta del conseller d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S’autoritza l’adscripció de l’Institut Universitari Parc Taulí a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Article 2

S’aprova el conveni subscrit entre la Fundació Parc Taulí i la Universitat Autònoma de Barcelona de 13 de gener de 1999.

Article 3

L’Institut Universitari Parc Taulí es regirà, pel que fa a les seves relacions amb la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR