DECRET 232/2008, de 2 de desembre, de creació del Centre de Formació de Persones Adultes Carme Karr, situat al Centre Penitenciari Lledoners.

Fecha de Entrada en Vigor 5 de Diciembre de 2008
SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyDecret

DECRET

232/2008, de 2 de desembre, de creació del Centre de Formació de Persones Adultes Carme Karr, situat al Centre Penitenciari Lledoners.

Pel Decret 325/2006, de 22 d'agost, es van crear els centres de formació de persones adultes ubicats en centres penitenciaris de Catalunya, detallats a l'annex 1 del Decret esmentat, alhora que es van regular aspectes com la titularitat; el registre; els ensenyaments; l'organització i el funcionament; la selecció, el nomenament i la dependència del director o directora, i la inspecció educativa d'aquests centres docents.

Per l'Ordre JUS/302/2008, de 16 de juny (DOGC núm. 5157, de 20.6.2008), es va crear el Centre Penitenciari Lledoners, al terme municipal de Sant Joan de Vilatorrada. Per tal de regular l'activitat formativa reglada, ara cal crear el Centre de Formació de Persones Adultes Carme Karr, situat en aquest centre penitenciari.

L'entrada en vigor d'aquest Decret s'estableix l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. L'exclusió de la vacatio legis oficial està justificada per raó que el Centre Penitenciari Lledoners ja està en funcionament i s'hi ha traslladat les persones internes a les quals cal prestar el servei educatiu.

Per tot això, a proposta conjunta dels departaments de Justícia i d'Educació, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Creació

Es crea el Centre de Formació de Persones Adultes Carme Karr, situat al Centre Penitenciari Lledoners, que es descriu a l'annex d'aquest Decret.

Article 2

Ensenyament

El Centre de Formació de Persones Adultes Carme Karr pot impartir totes les ofertes educatives que es descriuen a l'annex 2 del Decret 325/2006, de 22 d'agost, de creació de centres de formació de persones adultes ubicats en centres penitenciaris de Catalunya. Així mateix, incorporarà la perspectiva de gènere i de les dones a les seves activitats educatives i formatives.

Article 3

Règim jurídic i de funcionament

Pel que fa a la titularitat; el registre; l'organització i el funcionament; la selecció, el nomenament i la dependència del director o directora del centre de formació, i la inspecció educativa, s'aplicarà el que estableix el Decret 325/2006, de 22 d'agost, de creació de centres de formació de persones adultes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR