DECRET 238/2001, de 28 d'agost, pel qual es crea la Delegació Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l'Ebre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar Social
Rango de LeyDecret

DECRET

238/2001, de 28 d'agost, pel qual es crea la DelegaciÛ Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l'Ebre.

El Decret 79/2001, de 6 de marÁ, crea la DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, i preveu a la disposiciÛ final primera que abans de l'1 de gener de 2002 s'adoptin les disposicions reglament‡ries adients per tal que els departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat adeq¸in la seva estructura territorial a la nova situaciÛ derivada del Decret esmentat.

En compliment d'aquesta previsiÛ es crea, mitjanÁant aquest Decret, la DelegaciÛ Territorial del Departament de Benestar Social a les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu d'intensificar la presËncia territorial de l'AdministraciÛ en matËria de serveis socials de la Generalitat a les comarques del Baix Ebre, el Montsi‡, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

En conseq¸Ëncia, d'acord amb el qual estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la consellera de Benestar Social, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

CreaciÛ i abast territorial

1.1 Es crea la DelegaciÛ Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l'Ebre, l'abast territorial de la qual comprËn les comarques del Baix Ebre, el Montsi‡, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

1.2 La DelegaciÛ Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l'Ebre tÈ la seu a Amposta.

Article 2

Funcions de la DelegaciÛ Territorial

La DelegaciÛ Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l'Ebre exerceix en el seu ‡mbit territorial les funcions previstes a l'article 2 del Decret 409/2000, de 27 de desembre, de l'estructura territorial del Departament de Benestar Social.

Article 3

El/la delegat/ada territorial

3.1 Al capdavant de la DelegaciÛ Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l'Ebre hi ha el delegat o delegada territorial, amb rang de subdirector general.

3.2 SÛn funcions del delegat o delegada territorial les previstes en l'article 3 del Decret 409/2000, de 27 de desembre.

Article 4

Estructura

4.1 La DelegaciÛ Territorial del Departament de Benestar Social de les Terres de l'Ebre s'estructura en els Úrgans seg¸ents:

  1. La SecciÛ de Secretaria, la qual exerceix les funcions establertes a l'article 5 del Decret 409/2000, de 27 de desembre.

  2. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR