DECRET 223/2001, d'1 d'agost de 2001, pel qual es complementa i modifica el Decret 389/2000, de 5 de desembre, sobre jornada i horaris de treball del personal funcionari al servei de l'Administració de la Generalitat.

SecciónDiversos
Rango de LeyDecret

223/2001, d’1 d’agost de 2001, pel qual es complementa i modifica el Decret 389/2000, de 5 de desembre, sobre jornada i horaris de treball del personal funcionari al servei de l’Administració de la Generalitat.

El Decret 389/2000, de 5 de desembre, sobre jornada i horaris de treball del personal funcionari al servei de l’Administració de la Generalitat, incorpora a la normativa de la funció pública, entre d’altres mesures, un seguit d’innovacions en relació amb l’horari i la jornada de treball del personal. Amb l’objectiu de millorar i ampliar l’horari d’atenció al públic i optimitzar la disponibilitat de temps, es preveu que la jornada ordinària de treball, llevat de les excepcions que s’estableixin per necessitats dels serveis, es desenvolupi en dos horaris (l’horari primer i l’horari segon), a elecció del personal.

L’aplicació d’aquestes opcions horàries ha posat de manifest unes diferències en el còmput de les jornades de treball, tenint en compte la incidència dels dies festius oficials aprovats pel Departament de Treball o de les tardes festives, per la qual cosa es considera necessari modificar el sistema de compensació horària per tal d’eliminar, en la major mesura possible, aquestes desigualtats en la jornada i facilitar el còmput setmanal.

D’altra banda, també es creu convenient introduir algunes millores en relació amb la reducció de jornada, la flexibilització de l’horari del personal amb fills menors de dotze anys durant la jornada d’estiu i, finalment, la possibilitat d’acumular les tardes addicionals que es pactin en la Mesa Sectorial de Personal d’Administració i Tècnic al permís per a assumptes personals.

En conseqüència, per tal d’adaptar la normativa vigent sobre jornada i horaris a aquestes previsions, i atès que s’han dut a terme els tràmits sindicals corresponents que estableix la normativa sobre negociació col·lectiva i participació en la determinació de les condicions de treball del personal al servei de l’Administració pública, d’acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta de la consellera de Governació i Relacions Institucionals, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es complementa i modifica el Decret 389/2000, de 5 de desembre, sobre jornada i horaris de treball del personal funcionari al servei de l’Administració de la Generalitat, d’acord amb el que s’especifica a continuació:

—1 S’afegeix un nou apartat 4 a l’article 15, amb la redacció següent:

"15.4 Durant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR