ORDRE AAR/534/2008, de 5 de desembre, per la qual s'incrementa la quantia dels ajuts destinats a les explotacions ramaderes, les indústries agroalimentàries i els establiments de gestió de subproductes per a la millora de la capacitat tècnica de gestió dels subproductes animals no destinats al consum humà, convocats per l'Ordre AAR/414/2008, de 12 de setembre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/534/2008, de 5 de desembre, per la qual s'incrementa la quantia dels ajuts destinats a les explotacions ramaderes, les indústries agroalimentàries i els establiments de gestió de subproductes per a la millora de la capacitat tècnica de gestió dels subproductes animals no destinats al consum humà, convocats per l'Ordre AAR/414/2008, de 12 de setembre.

Mitjançant l'Ordre AAR/414/2008, de 12 de setembre, s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a les explotacions ramaderes, les indústries agroalimentàries i els establiments de gestió de subproductes per a la millora de la capacitat tècnica de gestió de subproductes animals no destinats a consum humà, i es convoquen els corresponents a l'any 2008 (DOGC núm. 5219, de 19.9.2008).

Aquesta línia de subvenció està finançada pel Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí. Els fons territorialitzats des del Ministeri han fet que s'incrementi la disposició pressupostària per a l'any 2008, fet que permet incrementar el pressupost destinat a aquesta línia d'ajut, per tal d'adequar-lo a les necessitats del sector.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la llei de finances públiques de Catalunya, a proposta de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Orden...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR