DECRET 318/1990, de 12 de novembre, d'alteració dels límits entre els termes municipals de Montgat i Tiana (Maresme). (Correcció d'errada en el DOGC núm. 1398, pàg. 276, de 25.1.1991).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

En data 25 de febrer de 1989, el Ple de l'Ajuntament de Montgat prengué l'acord d'iniciar un expedient d'alteració de límits entre el seu terme municipal i el de Tiana (Maresme) al sector corresponent al Pla parcial de Can Regent i de fer-se càrrec de la seva instrucció si així ho aprovava l'Ajuntament de Tiana.

El límit tradicional entre tots dos termes en aquesta àrea era l'anomenat Camí Baix d'Alella, però les modificacions morfològiques i urbanístiques experimentades per l'àrea havien mogut tots dos ajuntaments a buscar una solució que adeqüés els seus límits territorials a la realitat física resultant de la planificació urbanística.

Havent donat compte l'Ajuntament de Montgat del seu acord a l'Ajuntament de Tiana, aquest el ratificà en el que afectava la instrucció, en data 9 de març de 1989.

Instruït l'expedient, l'Ajuntament de Montgat el sotmeté a informació pública i a informe de l'Ajuntament de Tiana.

Atès que no s'havia presentat cap reclamació i que l'informe de l'Ajuntament de Tiana havia estat favorable, el Ple de l'Ajuntament de Montgat acordà aprovar la procedència de l'alteració i trametre l'expedient al Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

Sotmès l'expedient a informe de la Comissió de Delimitació Territorial, aquesta acordà emetre informe favorable en data 7 de juny de 1990, atès que consideracions d'ordre territorial i administratiu feien aconsellable aquesta alteració de límits, que la repercussió en termes demogràfics era nul·la i que quedava garantit que ambdós municipis disposaran de recursos suficients per prestar els serveis mínims obligatoris.

Igualment, la Comissió Jurídica Assessora, acordà, a la seva reunió de 20 de setembre de 1990, emetre dictamen favorable, atès que es compleixen els supòsits bàsics que preveu l'article 13, per remissió del 14, de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya, i també els requisits materials i formals que regulen, respectivament, l'article 16 i els articles 17, 18 i 19 de la Llei esmentada, i els articles 16 al 28 del Reglament de demarcació territorial i població dels ens locals de Catalunya.

Per això, d'acord amb el que disposen els articles 12.1.d), 13.1.c), 14, 16, 17, 18 i 19 de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya, i els articles 14 al 25, 27, 28 i 29 del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR